• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUZKAOUKvašení a kysání -chováme miliardy domácích mazlíčků
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    RAINBOF: Pokud to jen trochu půjde, rád bych se také zúčastnil.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Nejsem si jist zda nebude prednaskovat ve Švýcarsku ale zjistim.
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    RAINBOF: no sezóna mostovani se blíží, nejlíp ještě v září ,)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Osobne si myslim ze kdyz se vas sejde treba 10 ze by to zopaknul solo.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Vite on frantisek ma mizerny promo takze jsem avizoval jak jsem zjistil ze nema zadny :)
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    taky by me to zajimalo - s drivejsim avizem.)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BASTOCH: bude, frantisek by nas nevynechal :) poslal jsem mu reg na nyx :)
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    RAINBOF: nebude ještě někdy v budoucnu? Nebo třebas k dispozici záznam?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    cau dovolim si notifikovat zajimavou akci ktera se kona dneska od 19h. (da se prijit i driv)

    dneska je od 19h prednaska na tema vyroby cideru spojena s nejakou degustaci frantiskovo portfolia. Frantisek puvodem biochemik pracoval na akademii ved ale dosel k zaveru ze kvasit se ma ve velkym tak odesel a zacal kvasit kdeco, cider vyrabi uz nejakej ten patek hlavne vsak ve francii. (snad jsem to moc nepomotal)

    ""
    Degustace a povidani o vyrobe cideru s ceskym foodhackerem Frantiskem 'Algoldor' Apfelbeckem.
    Sobota 21. srpna vecer v brmlabu

    event:cider [brmlab]
    event:cider [brmlab]
    event:cider [brmlab]
    https://brmlab.cz/event/cider
    ""
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    VOZKA: je to obyc ocet z alberta myslim.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    VOZKA: jj takovy chomace u dna. ja myslel ze je prasek vyvarenej z toho koreni dycky
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Jestli je základem obyčejnej lihovej ocet, tak ten je barvenej karamelem co se po roce už může začít srážet a potom vytváří takové vznášející se chomáče u dna. Z fotky nepoznám jestli je to ono.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    PLAGUEDIL: to vypada jen jako usazenina z tech pridanejch pickling spice. to sem mel ve dvouletym laku taky a pouzil sem to. jestli je to na chut dobry tak to je ok
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    DEVIL: prave ze tam trochu nejaky slem je. Radeji udelam novy, je to par korun.

    GOGGA
    GOGGA --- ---
    CERMI_FOX: koupil jsem v loni breznu kilo z Mamy food, rozkrajel, ochutnal, pak na nej zapomnel - ted se mi to pripomnelo, tak jsem ho otestoval a je lepsi nez loni
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    N_I: déle jak čtvrt roku jsem se nikdy nedostal, nicméně i poslední lžice byla bez vad
    N_I
    N_I --- ---
    DYSTOPIK: diky:)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    N_I: teď mám v lednici kimchi určitě přes půl roku starý a je čim dál lepší
    N_I
    N_I --- ---
    jak dlouho po zaspuntovani nechavate kimchi v lednici jakoze jedle?
    myslite ze v chladu a sklenici mimo kvasící nádobu může vydržet i měsíc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam