Myslím, že jemné milování a erotické hry se můžou dost dobře doplňovat s jinými druhy sexu, naopak, je to mnohem rozmanitější potom, city si třeba neumím představit, že bych vypustila a něha a důvěra je absolutním základem, jinak bych si sex vůbec neužila, jsem ráda že se dá to všechno objevit u některých lidí dohromady a nemusím se spokojit jen s jednou částí téhle hry.
A hravost mě baví hodně, jsem teď mnohem spokojenější s někým, kdo má o mě i tu starostlivost a nejen, že si spolu užijeme, ale prostě cítím tu empatii vzájemnou, ne jen, že bychom byli dva lidi vedle sebe, ale jsme propojený, miluju to, i když to není dokonalá situace a není ani jednoduchá, činí mě to šťastnou.
Líbí se mi mazlit se s nim po ránu, když je unavenej, ale dělá mu to dobře, jen to mazlení, jako když se dvě kočky mazlí spolu. Jak se mi omlouvá za věci, za který nemůže, jak je pozornej ke mě a vždycky má na mě čas a snaží se se mnou trávit čas, který může. Vím, že dělá maximum, snaží se, to mě potom ten sex baví, jsem vždycky natěšená ho vidět, mám potom tolik energie když k němu jedu a když má přijet reaguje na to moje celé tělo vzrušením. Je v tom tolik energie, je cítit, je hmatatelná, miluju tu hmotu energie, která to celé vyplní, jak se to celé propojí v jeden celek, za jediným cílem vytvořit silné spojení, není pro mě důležité mít orgasmus, líbí se mi ten proces, jeho mužská energie a moje ženská, já taju, rozpouštím se a on se vrhá kupředu a nenecháva jedinej kousíček bez pozornosti, ovládne mě,nenechá mě se hýbat, čím víc se snažím unikat, tím víc mě drží, až se to celé propojí... neskutečnej zážitek. Stačí dotek, stačí polibek, nemůžeme se od sebe odtrhnout, přestože máme tak málo času na sebe, je to strhující lavina emocí, citů i pudů a to všechno do sebe zapadá. Je to vždycky jedinečnej okamžik a každého si vážím. Přítomné bytí a uskutečňování, naplňování. Přijela bych za ním kdykoliv a kamkoliv, ve tři ráno, v jednu odpoledne, kam sahají moje možnosti.