JAZZZ: Mladý muži, já tady ( na NYXu ) nesmím udělat chybu, nesmím zakopnout, tady na mě čekají, číhají, zákeřní vlci, aby mě při chybě přistihli a zakousli, rozdupali, rozsekali, zaškrtili a s huroónskýcm smíchem mě pak vláčeli několik let po netu. Nevěříte ? Věřte ! Číhají a číhají, prostě mě nenávidí a to z důvodů, že jsem dokázal vzdorovat před 5 ti lety jejich rétorice, urážkám, a oplácel ; a taky že žárlí na to, že laik amatér by mohl vymyslet tak úúúžasnou myšlenku jako je HDV, závidí ( mě by nejradši zakousli, to umí, ale HDV zakousnout neumí ). Proč to teď říkám k vaší otázce?, protože neumím dobře tu matematiku, pouze jí průměrně rozumím a tápu v ní, nemohu se tedy konkrétně vyjadřovat o Maxwellkách, udělal bych chybu, někde nějakou, na kterou oni, tedy ony (hyeny) čekají. Zkuste sám zapřemýšlet co a jak se u elektromagnetismu vlní ( určitě se vlní veličinové dimenze, nikoliv hmota, a co se u gravitace se křiví.) U gravitace si pamatuji ( studoval jsem intenzivně fyziku před 25 lety ), že u gravitace v mých úvahách se „křiví jedna dimenze délková a dvě dimenze časové“, víc si nepamatuji a musel bych to v archívu hledat. Víte, jednak nemám na to čas, nemám už na to sílu hluboce přemýšlet, a jednak denně celoročně pracuji manuálně 10 hodin denně (!) a to je dost unavující, a taky už mě paměť moc neslouží, každou blbost hledám, nevím kam jsem si položil rukavice, kam špachtli, kde jsem si dal mosazné šroubky, kde je klíč k rozbrušce atd…furt něco hledám mám „hosipa“…Díky za pochopení, že mě nebudete k té matematice nutit.