RAGUPKI:
Naprosto zbytečné úsilí,
Nikoliv. Potopit HDV, to není naprosto zbytečné úsilí...kdo potopí HDV bude slavný, pane....jenže vy jste s potopením HDV ještě nezačal, potápíte jen mě, což je zbytečná blbost ... totální nepochopení textu, vkládáte mi do úst něco, co je v přímém rozporu s tím, co jsem napsal, znova se obloukem vracíte k věcem, které jsem vám už vyvrátil
Vy jste mi něco ( v HDV ) vyvrátil ? Ukažte prosím znova, alespoň jednu věc kterou jste vyvrátil, …pochopitelně mi to vyvracejte matematicky, protože ani vy nepřijímáte nic z |HDV pokud to nemá matematiku. ! Pane opravdu jste směšný s těmi nepodloženými a lacinými argumenty. Opravdu mi ukažte „co“ jste vyvrátil, a co nebyla pouze rétorika… a k otázkám, na které nechcete slyšet odpověď,
Lžete, na každou otázku chci slyšet odpověď, ale logickou, poctivou nikoliv okecávání, a..a odteď mi argumentujte pouze matematicky, protože je to vaše doktrína, že co nemá matematiku je nula či blábol…; takže se tomu svému ( bumerang ) přizpůsobte… přestože jsem se opravdu snažil.
Vy si můj text vykládáte po svém, vy ho nečtete. A to je asi důvod, proč já nemůžu vyčíst žádné kloudné informace od vás, protože komunikujete se světem nějakým záhadným způsobem. To, že jsem dal výrok o částicích jako kuličkách za příklad nicneříkajícího výroku, neznamená, že jste ho řekl vy. Jenže vy máte pocit, že po vás všichni jdou, a tento předpoklad jste si vytvořil sám.
pane, znova se mýlíte. Pokud všichni „jdou po HDV“ tak mi to nevadí, ale vadilo by mi kdyby ti co po mě jdou uráželi a ponižovali lidskou důstojnost. Tvrdý boj s respektem vítám.A toto se táhne CELOU touto diskusí a opravdu mě váš militantní přístup nebaví.
Vím, že mi to asi 2x,3x ujelo a že se Vám to mohlo zdát militantní, omlouvám se (( asi jste tak citlivý na militantnost jako já na ponižování…jsme na tom podobně )) Tímto jsem se stal "debilem z Nyxu",
Proč tak hrubě…snad to nebude tak horké, ale opravdu někdy to k té hlouposti dost směřuje ; víte kolik takových ponížení jsem zchytal já za 4 roky od r. 2005 do 2009 ? tisíce, pane !!!! takže už chápu, jak lehké je přijít k takovým titulům, jako je "blbeček z Aldebaranu".
Nepochopil jste…ten grázl se dodnes neomluvil, a moc, moc mě ublížil skoro stejně jako Petrásek. Sytý hladovému nevěří. Vám zde vadil jeden „debil“ a co jsem měl říkat já tenkrát když do mě mlátili, zastal jste se mě někdy ? a přitom na 1000% vím že jste se toho linčování a kamenování zůčastnil… Váš život musí být neuvěřitelně stresující.
Nikoliv. Už 3 roky žiju v klidu bez urážek od gaunerů, co se (jen) podobají lidem, ale jsou to bestie.A nejsmutnější na tom je, jak jste napsal v poslední části, že to děláte neúmyslně.
Nevím už kde jsem to napsal, ale občas si rejpnu, to je fakt. Pokud se to dotyčného dotkne a projeví nevoli, omlouvám se a snažím se příště se vyvarovat rejpanců ( které opravdu někdy ze mě chodí automaticky jako „reflexní obrana mimoděk“ ) Neúmyslně otravujete diskusi lidem okolo
Pane, to je nekorektní, já neotravuji nikoho, nikoho nenutím aby mi na mé příspěvky odpovídal. Pokud odpoví a bohužel na 99% to byly jen odpovědi ironické pichlavé anebo hulvátské, pak jim oplácím, nemám jinou obranu. A jiná neexistuje. a neúmyslně rozčilujete sebe, o čemž pochybuju, že je vám příjemné.
žádné ponižování není příjemné, jsou tací kteří mají hroší kůži a nevadí jim to, já bohužel takový nejsem…bohužel… Za to první
za co ?, zopakujte mi to… byste se měl stydět
stydět ? stydět se mohu jen za neslušné chování které bych produkoval jako první a mířil ho nespravedlivě do toho kdo si to nezaslouží,…pak bych se styděl. Ale stydět se za názor do fyziky i kdyby byl vadný ? to je totální blbost kterou trpíte, pokud si toto myslíte… a žádné vaše třicetileté utlačování
opravdu ten debil jste : nikde totiž nebylo řečeno, ani mnou, ani nikým jiným, že bych 30 let trpěl nějakým utlačováním. To je hnus co říkáte. 30 let jsem na HDV pracoval a až do r. 2001 jsem dostával od fyziků jen slušné odpovědi, bez urážek, a to že je moje hypotéza nezajímala, to nepovažuji za utlačování. Já jim za to nenadával, pouze jsem jim to občas vyčítal. To ovšem máte podivné vychování-chování když mě za mě tvrdíte že já to považuji za utlačování. To je vaše slovo a já ho nikdy neřekl, a vy to víte a přesto takto mluvíte že já se cítím utlačován. Pane nikdy jsem se necítil utlačován, až do doby kdy na mě začaly hyeny flusat a urážet. Začal to L.Motl v r. 2001, pak V.Hála v r. 2004 a teprve pak se roztrh s tím ( ponižováním ) pytel…; to že HDV dodnes za 30 let nebyla pochopena není chyba té HDV ale možná toho že předběhla dobu a toho že nemá to matematické předvedení a kvůli tomu se necítím „utlačován“ Utlačován se cítím pouze když mě ironicky někdo ponižuje… ze strany veřejnosti vás neomlouvá.
Poslední vaši větu zopakuji : Za to první, což je, že otravuji fyzikální diskuse svými příspěvky byste se měl stydět pane, myslím, že stydět by se měli ti, co provokovali když jsem řekl neutrálně cokoliv do fyziky, tím že uráželi, jsou na to důkazy, ti by se měli stydět, né já když jsem se proti tomu ohradil, otravovali oni a oni kazili fórum kecama bulvárníma, já kecy bulvární nezačal !!!!, já se jen bránil, takže je to od vás opravdu neslušnéa nekorektní říkat, že bych se měl já (!) stydět…že otravuji debaty. Kdyby si ty debaty přečetl nějaký Mimozemšťan a neznal pozadí ( že oběť je Navrátil a druzí, že jsou ti samí grázlové jako před lety ), tak by nutně musel prohlásit, že já to nezačal, že jsem dodával fyziku, rejpání a urážení začali ti, co podle Vás se stydět nemusí, jen já za to, že se bránil. Pane jste ***** , a domyslete si to sám „co“ jste, pokud máte svědomí.a žádné vaše třicetileté utlačování ze strany veřejnosti vás neomlouvá.
to je naprosto nekorektní útok…pak se divíte, že někdy jsem „militantní“ – sám si o to říkáte svou nekorektností, která je jiným způsobem také militantní…