LUBOB:
a) řekl jsem, že pravá strana rozměrové rovnice 1 = (-1/2gt^2+vt ) /h "má rozměrové
vyjádření" : ( metr*sec^2 / sec.^2 ) + ( metr*sec/sec ) / mestr. Pokud se Vám to nelíbí, máte na to právo, ale doložit nelibost posměškem "že jste se pobavil" a cituji "clovek by netusil 1 metr+1 metr = 2 (metr+metr) :-))", tak opět nechám tuto prasečinu na posouzení čtenáře,
b) řekl jste, že tím logaritmováním (*) jste odpovídal na mou větu : "Zná nekdo nejakou matematiku, kde scítance lze nahradit souciny ?" Zopakujte si 2x tu větu "co" říká. Takže každý myslící čtenář tu vidí, že já nahrazuji rovnici se sčítanci jinou rovnicí se součiny činitelů ( které representují fyzikální elementy ) a Vy ??? no vy opět jako nemyslící poťap jste vzal namísto rovnice jen tu pravou stranu rovnice ( ten uhlík samotný ) a součiny jste zlogaritmoval....(?), proč ? k čemu ? jste neřekl . Chcete tím říci, že jste nalezl "jinou matematickou možnost" jak součty nahradit součiny ??? ( logaritmováním součinů ???? ). Jste blbeček... já na to nemám jiný vhodnější výraz. A na dokreslenou toho poťapanství jste napsal v tom logaritmickém výrazu čísla 48,18,48,16 a....a to jste vzal kde ?, dyť neumíte ani opisovat, natož počítat.
ještě citace :"mimochodem, exponenty ve vasem vzorecku uhliku jsou zase jen soucty."
ještě reakce : mimochodem došlo Vám někdy, že v tom uhlíku potažmo ve všech interakcích které fyzika předvádí jsou elementární částice hmoty a já že tyto elementy "stavím" z dimenzí veličin ?? Takže že v těch vzorcích a rovnicích representuje "x" a "t" dimenze veličiny Délka a veličiny Čas ? Všiml ???? Nikoliv. Prtotože kdyby jste si toho všiml, tak by jste pochopil že exponenty představují-reprezentují ony dimenze, kompaktifikované dimenze. Ten uhlík má až 48 délkových dimenzí a až 36 dimenzí časových - je to vlnobalíček svinutých dimenzí...je to vyjádření "přeplátování" dimenzí v e l i č i n. Je to vpodstatě naprosto nové jiné pojetí vícedimenzionálního mikrosvěta a "zápisového provedení". Je to prostě něco nového, jen v náznaku, jen v představách, jen v návrhu "jak" to vyjádřit, a jen atak na chytré mozky aby sami přemýšleli nad tím, zda může mít hmotový element v sobě zabudováno tolik dimenzí, respektive zda mohou se spojovat vlnobalíčky s malým počtem dimenzí ( proton, neutron, elektron, neutrino, foton, mion a ještě pár co stačí ke stavbě hmoty ) do uskupení multivlnobalíčku ( uhlík ) , a zda těchto pár zákaldních elementů, kde exponent nepřesahuje trojku, ale při "spojení" vlnobalíčků už může obsahovat desítky dimenzí ( možná až stovky v chemických sloučeninách ) ...., tak prostě toto jste nikdy nečetl a tedy nepochopil.. ale napadne Vás logaritmování jen aby jste mi ukázal, že existuje ještě jiná matematika jak sčítance nahradit činiteli.