LUBOB: bohužel nepamatuji, mám "hosipa". Omlouvám se. Vy jste se mě ptal na izomery ? jo ? Nepamatuji se.
V každém případě, pokud lze nahradit soudobou zápislovou
techniku ( sčítance v jaderné fyzice i chemii i biologii ) multiplikačními vzorečky elementů i chem sloučenin, atd. , pak je to velmi vhodná
technika pro "dvojkové zpracování pomocí počítačů". Chemické interakce jsou napsány technikou "lidsky", aby tomu zvukomalebně a vziomalebně i moztkově lověk porozuměl...příroda může být jiná..., je-li dvouveličinová, pak optavdu může být zápis "vápence" CaCO3 ( lidskou řečí zapsaná zápis ) neskutečně složitý "zápisovou řečí" ve dvouznakové podobě - ve dvojkové podobě jak jí užívají počítače. Počítač to rozliší, zpracuje, ale lidské oko by vápenec na 5 stran napsaný pomocí stovek a tisíců znaků "dvouznaků" těžko rozlišilo-chápalo.
Kromtoho : moje vize je v plenkách...mé sktomné návrhy "jak to zapsat", jsou také v plenkách...záleží na moudých lidech jak oni upraví do lepší podoby "mou zápisovou techniku", tedy mé skromné začátky.
Poznámečka : všiml jste si, že neříkám "nová zápisová
matematika" (?), ale říkám "nová zápisová technika" ?? Pokud by jste si toho všimnul, nemohl by jste "podle matematiky" šíleně logaritmovat uhlík v "nové technice" ( nikoliv v matematice ) ...."x" a "t" jsou dimenze.