LUBOB:
neni pravda, ze transformace lze delat pouze ve "stop-stavech",
kteréne, kde jsem řekl, že pouze ve "stop-stavech" ? kde jsem to řekl, ?, debile...neřekl jsem nikde "jen ve stopstavech"... přesto věz, že ty tvoje "Lorentzovy transformace" v pohybech nerovnoměrných (!) jsou pí*ovina, čili jen matematické výplody. Jen matematické. kdy je rychlost konstantni. lze je delat pri jakemkoliv pohybu,
pokud ano, pak já o nich nikdy nemluvil a své "stop-stavy" jsem použil jen do nerovnoměrného pohybu, abych demonstroval že při nerovnoměrném pohybu dochází k pootočení soustav a toto pootočení je patrné pri použití LT v daném konkrétním porovnání dvou soustav při konkrétní "zvolené" vééé. Jenže natvrdlýmu volovi to vysvětlit nelze anebo s nasazením neúměrné energie. jen je to proste tim slozitejsi, cim slozitejsi je pohyb. pro rovnomerne zrychleny pohyb se to da vyjadrit jeste pomerne snadno.
pokud pavel poleti ze zeme se zrychlenim a, posleze poleti konstantni rychlosti v a, pak se stejnym zrychlenim (pouze s opacnym znamenkem) zabrzdi az do klidu, zacne zase zrychlovat az na rychlost v & po nejake dobe zacne brzdit, nakonec pristane na zemi.
blekotání nepřesné a s žádným resumé
jeho hodinky budou ukazovat kratsi dobu letu.
kydy bez argumentů
chcete presne vzorecky? mohu je dodat,
vzorečky jsou jen "stop-stavem" a nelze z nich poznat, zda byl vybrán prááávě stav rakety která se vrací a brzdí anebo zda to je stopstav zrychlené rakety která se vzdaluje. Takže zase jen klam a mam. vy si pak muzete dosadit libovolne hodnoty & uvidite, ze mam pravdu.
Nemáte... protože jste zlý člověk, proto nemáte pravdu. Já to studoval 10 let a Vy jste se smál. - jste zlý člověk a já Vás porazím kdykoliv, čestně nikoliv flusáním. "Slovíííčka" nejsou flusáním, "slovíííčka" jsou jen označením (!) označním skutečnosti. Slovíííčkem spíš ubližujeme sobě než grázlovi. Flusání ovšem je "nekorektnost do podstaty názoru" použitá k ponižování.