MAZA: Na stůl jsem "plácnul" seznam článků tímto se zabývajících a z toho vycházející kompletní matematický rozbor.
A ty články se zabývají komplexním matematickým rozborem mých návrhů v HDV ? Pokud ne, pak proč jste je "plácnul"? Předpokládáte, že jsem za 32 let nečetl nic ?, anebo že si neumím sám "něco" najít ? - Máte zajímaví myšlení... Vy jste zatím na stůl plácnul jen "tohle tvrdím já".
A to jsem měl napsat svou HDV a říkat "tohle tvrdí kamarád Hála, Petrásek, Kulhánek a další mí přátelé" ? Dobrá tedy, impaktované články se vám také nelíbí
Mě se líbí všechny články do kosmologie ( jsou-li v češtině, jakože ani jeden váš nebyl ) a to neznamená že když se mi líbí souidobá kosmologie že nesmím tvořit své vize a nabízet je(fuj, kdo by se s tím četl, stačí je vyvrátit silným argumentem o Galileovi, papeži a Bibli
Příměry o Bibli či Papežovi a jiné příměry nebyly proti těm článkům, ale proti Vám, pane, proti vašemu myšlení a způsobech. Nabídl jste mi tituly článků, které jsem zřejmě v česštině už četl a...a co jako ? to po přečtení jste věřil, že vezmu pero a přepíši HDV a vezmu gumu a polovinu vymažů ? Anebo "co" jste čekal po "plácnutí" článků na stůl ??? CO jste čekal, to mi prozraďte.).
Co tedy chcete?
A co Vy ? Já chci už 30 let, aby mi kdokoliv, kdo umí matematiku, pomohl s dopracováním té nááádherné hypotézy, ( která je zajímavá, smysluplná, konzistentní a soudobé poznatky do ní vplouvají lehce, soudobé poznatky tou hypotézou nejsou rozbíjeny, ale doplněny než jiné bláznivé za vlasy přitažené sci-fi nápady věhlasných fyziků... Odvození máte níže.
Odvození čeho ? Už potřetí či pořtvrtý možná po desátý jsem tu řekl, že odvození "nárůstu dilatace-protahování intervalu času" při pohybu brzdném tu v odkazech není a na interbetu jsem nic nenašel krom pokusu LUBOBa, pak Zoevistiana a Langra ... asi si sedíte na uších, jinak to nevidím. Nepředložil jste důkazy ani těmi anglickými tituly ani svým perem. Natož aby jste předložil další protidůkazy na mou opravu principu neurčitosti, mou opravu zdůvodnění proč ve vesmíru není temná hmota a temná energie, proč je důvodem vzniku hmoty "křivení" časoprostoru, anebo protiargumenty proti návrhu vzniku elementárních čístic vlnovalíčkováním dimenzí veličin Délka a Čas, nic jste neuvedl proti názoru že i Čas má více dimenzí, atd. atd. jak to GDV vypráví-přednáší. Váš výklad je chybný,
...řkl Bůh-MAZA...a tak autora výkladu upálit, bez důkazů...a fertig... protože stále aplikujete STR na neinerciální soustavu.
Nesmysl. A tím jsem poznal, že vaše matematické kvality jsou o dva řády nižší než jsem si myslel. Naprosto vždy a výhradně jsem předváděl ukázky dilatace času ( potažmo kontrakce délek ) na STR, tedy na "stop-stavy" pohybu nerovnoměrného. Pohybem nerovnoměrným těleso zrychluje a tím narůstá dilatace, ale zjistit stav rakety, ve kterém už velikost dilatace nějaká je, se dělá "do pohybu rovnoměrného", kdy těleso nemá zrychlení, ale má konstantní rychlost vééé a to je STR...toho jste si nevšiml ? No, pak máte o tři řády nižší vzdělání, než jsem si myslel. Raketa aby získala vééé se blíží cééé musí mít v určitém časovém období zrychlení, při němž se zjistí dilatace pouze "jako stop-stav", zjistí se konkrétné vééé v danou chvíli a dosadí do LT.
Vy mi jistě budete schopný doložit alespoň jeden impaktovaný článek, kde se dojde k výsledku, že máte pravdu, a tedy, že Petr a Pavel budou stejně staří, nemám pravdu?
Na to jste tu Vy ! aby jste mi předložil článek s pečlivým přesným detailním výpočtem toho že "dilatace-interval časový při pohybu brzdném se dál a dál zvětšuje, jak to tu tvrdí LUBOB a vy všichni mu přitakáváte, že...že i při brždění narůstá dilatace a tedy zvětšuje se mládnutí Rakeťana a tedy že i při brždění čas zpomaluje. Vy mi musíte ukázat detailně že to je prokázáno. Já jsem proti. A protože vědců jsou statisíce a mají na vědu laboratoře a mzdu a další moderní technická vybavení, tak proto dám této straně přednost na předvedení jejich důkazu před vlastním. Tak se předveďte.
A pro vaší informaci. VY se snažíte vytvořit novou teorii.
Vytvořit je silné slovo, zatím jen snaha o vizi, já nemám tolik matematických znalostí. Kdybych je měl, už by nová teorie byla na světě a bádalo by v ní tisíce fyziků... VY byste měl mít značné znalosti a schopnosti.
Bohužel, znalosti ne, ale to druhé ano schopnost neúnavného snažení a vytrvalý tah na branku. Pokud nevíte, proč vás odkazuji právě na tyto články - je to proto, že se zabývají tím, co vy tvrdíte, jenže jejich závěry jsou přesně opačné.
HDV je 100 návrhů a Paradox dvojčat tj. dilatace času je jen jedním s těch 100. Pokud mi vnucujete ony články, nebude tam nic nového co bych za 30 let nečetl...chápete ? a v angličtině číst neumím. Já vám můžu dokázat, že z hlediska matematiky, fyziky i logiky v nich není žádná chyba,
a to dikazoval v každé historické době každý konzervativní vědec těm co přisšli s novými nápady. Každý konzervativec "dokazoval" odvážlivcům s novými vizemi, že to mají špatně a to PROTO, že soudobá věda to říká jinak. Kdyby platil MAZO Váš princip bezvyhradně pak by žádná nová vize v dějinách vědy nezvítězila, každý autor by byl přinucen novou vizi zahodit jen proto a proto že už soudobé výdobytky se nesmí porušit. tedy, že více než pravděpodobně pravdivé jsou.
O.K. to je neopravňuje mou vizi zahodit bez nastudování... Vy tvrdíte opak, takže byste je asi měl znát, a měl byste se k nim vyjádřit, dokázat,
v dokazování potřebuji pomocnou ruku matematika. A to se za můj život nestane... bohužel. že v nich nějaká chyba je.
Opakuji, chyba je něco jiného než poopravení logiky důvodu STR = je jím pootáčení soustav . Já tím nebourám STR ale doplňuji. A, jak jsem řekl, pokud toto dokážete, jistě dostanete Nobelovku.