MAZA: A víte, že jsem Vám odpovídal a oponoval tisíckrát ? .... stav "sou-boje 1:1 (myslím toho souboje kydů. Vy jeden kyd já na to stejný kyd. )
Jenže...věc je méně prozajická, protože podvádíte. Na odkaz který odpovídám mě uvádíte 4 odkaty A, B, C, D a přitom ty tři jsou totožné. Takže jen dva odkazy jsou pravé.
Dále : tisíckrát jste mě prýýý dával "důkazy" o mém vadném výkladu-přednesu Paradoxu dvojčat, potažmo o dilataci času, potažmo o pootáčení soustav, tisíckrát jste mi prýýýý dával "protidůkaz" tím že jste mi na stůl plácnul "názvy titůlů článků". to je přeci nejen irelevantní, ale i nekorektní. Papež také řval na Galilea, že na Měsíci nejsou krátery, že už to Galileovi 1000 x řekl jasně že Bible nic takového neříká a tak prostě pane Galiee pravdu nemáte i kdyby jste podával důkazy nějakým dalekohledem, do kterého já-Papež se ani nemusím koukat abych vědel-já neomylný že Galiee lžete.
Pane MAZA už podruhé možná potřetí jste nekorektní ve své reakci. pokud Vy mi dáte na stůl namísti "důkazů" jen n á z v y článků A, B, C, D ... XY, a já proti takovému počínání a předkládání důkazů protestuji protinámitkami a Vy je nezodpovíte, neraegujete na ně, pak znova použít "argumenty" zopakováním jen názvů titůlů článků je prostě nehoráznost.
Tady není klub na výkřiky jak věda vše už řekla, a vše řekla už dobře, a není už o čem polemizovat...ale zde je
klub pro polemiku nad alternaticní názory. Pokud chcete mít argumenty proti mým, tak je nepresentujte pomocí "názvů článků odkundepaď posbírancýh z internetu".
Já vím podal jste jakési vzorce, které jste opasl z WIKI a tím pádem že jste mě je plácl na stůl jste si myslel, že předkládáte důkaz a že už není o čedm řeč. Jenže já měl námitky-protinámitky a na ty jste už nereagoval. To...právě to není dialog, ale buď diktát anebo monolog. Plácnozt na stůj opsané rovnice, bez konetáře a bez napojení na mé vize, je "já o koze, ty o voze" A nejen to já Vám už řekl, že se mi Vásš postoj nelíbil a Vy jste ho zopakoval podruhé...což je více nekorektní než předešle. Zde je diskuze a né namyšlené vykřikování : Tak si to přečtěte a tím jsem já dokázal pane JOSERFDRUHY že mám pravdu a není o čem se bavit.
Pokud máte takové "vědecké myšlení, pak sem nechodte. Já mám klub pro P R E D K L A D A N I důkazů nikoliv pro kydy a nabubřelost. Dokazujte korektně. !!