LUBOB:
nechte to konovi, ten ma vetsi hlavu.
a hleďme…celé 3-4 měsíce jste do mě hustil, že tárám bludy, že nemám pravdu a sám jste to koňovi nenechal, a nyní mě to budete skoro nařizovat…
ten paradox je pouze zdanlivy.
No néééé…to říkáte po 3 měsících urputného tvrzení že já blábolím nesmysly ?? je to paradox,
Všiml jste si někdy, že já slovo „paradox“ téměř neužíval ??? že já v podstatě nemluvil o paradoxu ale o realitě té, že po návratu bude Rakeťan stejně starý jako Pozemšťan a že důvodem není nějaký “““paradox“““, ale pootáčení soustav ? všiml jste si toho ? tak proč mi tu dnes máváte kolem huby nějakým paradoxem. Pro mě to nebyl nikdy paradox, to pootáčení soustav !!!! protoze podle STR by meli byt stejne stari
no néééé, já snad sním ? anebo mě šálí zrak…!!!!….; celé 4 měsíce Vám tu tvrdím, že oba bratři budou stejně staří, po setkání, za což jste mě stále plival, a Vy mi totéž řeknete dnes ?, to je dalším potvrzením Vaší farizejskosti a nekorektnosti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak můžou bejt oba stejně staří – podle Vás -!, tj. podle STR když směrem „tam“ Rakeťan mládne respektive stárne pomaleji a totéž při návratu tj. také stárne pomaleji ikdyž brzdí – to tvrdíte Vy ! , už 3 měsíce !!!! a…a najednou jste otočil, že STR žíká, že oba budou stejně staří…. Neuvěřitelné..No Vy jste ale ******* (ja vidim jak tvoje hodinky bezi pomaleji, ty vidis jak moje hodinky bezi pomaleji),
takže při návratu Rakeťana on tvrdí, že Pozemšťan je mladší, a Pozemšťan tvrdí, že Rakeťan je mladší…no to je paráda, že ? ale ve skutecnosti nejsou.
no, to je paráda…, """"ve skutečnosti"""", to může říci jen naprosto nekorektní člověk :„ve skutečnosti“ …?… co to je ? Najednou tu tvrdíte, že „ve skutečnosti“ hodinky i Pozemšťana i hodinky Rakeťana se nezpomalily a oboje jdou „ve skutečnosti“ stejně. To je neuvěřitelná drzost mi to tvrdit po 3 měsících obrovksého boje o takový názor. - - Zeptám se ( Vás matematického genia co brilantně ovládá WOLFRAM ) : Kosmologové zjistili, že první galaxie vznikaly už po 800 milionech let po Třesku. Kdyby z takové galaxie, mladé, z nějaké planety tehdejší vyletěla „fotonová raketa“ k nám, k Zemi ( čas by na ní, na foton-raketě běžel původním tempem jako u emitenta ... běžel anebo ne ? ) a doletěla by za 12,9 miliard let k nám na Zem, co by pak takový Rakeťan-galaktijský pozoroval ?, jak by byla Zem stará ? pro něho ? a "pro vesmír?" taky 800 milionů let ?, anebo 13,7 miliard let ? On letěl téměř rychlostí světla …; anebo letěla Zem k němu skororychlostí světla ? ; stárl On na foton-raketě ? ano ?, co pozoroval on na sobě, jaké stárnutí ? a co v okolí pozoroval ? jaké "mládnutí ?". Země se k němu přibližovala rychlostí světla a tak „nestárla“ …že ?, a při brždění by dokonce Zem mládla ještě víc…podle Vás !!!! Báááječné, že ? Proč to nenecháte sám koňovi ????? Já ne !, já mám návrh pro vědce, že důvodem LT a relativity je pootáčení soustav. ((( bohužel žádný matematik mi nepomohl s napsáním matematického předvedení !!!! ))) Byla by korektnější vstřícnost a bádání „co“ je na takovém návrhu dobře a co špatně a proč.... cili v tomto skutecnost neodpovida teorii.
já snad bdím či sním…; kdybych já něco takového řekl „proti“ vědcům a celé soudobé vědě, tak by mě ukamenovali….což už skoro ti „Petráskové, Hálové“ ( a Vám podobní ) v letech 2005 až 2007 udělali ! jenze trik je v tom,
trik ??…říkáte…trik ? Já triky neříkám (!), já navrhuji pootáčení soustav (!) a stačí mi na takové zjištění zdravý rozum a obyčejná matematika ….na rozdíl od Vaší supervědecké hlavy nabité matematikou ze na tuhle situaci nelze aplikovat STR (nejedna se inercialni soustavy).
…aplikovat ? říkáte ???, a na co se podle Vás STR aplikuje ???? ...?Jste neskutečně podlý nekorektní a farizejský člověk. jakmile se pouzije OTR, je vse v poradku.
“co“ vše ???, co „vše“ je vpořádku ???, to pootáčení soustav je vpořádku ???????? Ano, to !! Vpořádku je to, že zrychlením tělesa dilatace narůstá ( narůstá pootáčení po křivé trajektorii - geodetice ) a měří se ta dilatace při „stop-stavu“ pohybu zrychleného, dtto, že při brždění tělesa dilatace ( "na" testovacím tělese očima "klidového pozorovatele" ) naopak klesá, vrací se do původního tempa plynutí času OTR rika, ze budou ruzne stari, coz je v souladu se skutecnosti.
OTR aby mohla říci že dva objekty budou mít různé tempo plynutí času, musí se nacházet v různých gravitačních potenciálových hladinách, tedy musí jejich pohyb být "v jiném pootočení trajektorie pohybu" jiná geodetika, jiné zakřivení...pak lze vystopovat dilataci...je jejím důvodem pootáčení soustav. OTR říká, že při pohybu nerovnoměrném působí síly ( např. gravitace ) a ty „vyrobí“ zakřivení časoprostoru a …a o to jde : pak se těleso pohybuje po geodetice a to je to pootáčení soustav !!!!!!
mion skutecne doleti az k zemskemu povrchu, protože
protože má pootočenou soustavu !!!! vůči soustavě „laboratorního mionu“ …. jeho cas skutecne bezi pomaleji.
jeho čas skutečně je dilatovaný jakožto ´natočený´ interval času : jevící se „prodlouženě“ v soustavě pozorovatele bez teto skutecnosti
bez této skutečnosti pootočení soustavy miona vůči pozorovateli …. by mion zanikl jiz 660 metru od mista sveho vzniku, nikdy by se k zemi nedostal.