LUBOB: citace :
"...porad se tu ohanite vedeckosti, ale ze vase odmitani skutecne dilatace casu ..."
REAKCE : Jste neskutečný grázl. !!!!! Já ž po 127x jsem sdělil veřejně, že neodmítám žádnou dilataci, to všichni zdejší ( i v minulých letech ) viděli.
Jste neskutečný darebák ! Já propaguji svou vizi, tj. dilataci času jakožto změnu-zpomalení tempa plynutí času a zdůvodńuji to POOTACENIM soustav, ale Vy grázle budtete stále do mě rejpat a provokovat a šroubovat své nechutnosti nade všechny meze. Nebude to dlouho trvat a dostanete ban. Za nekorelktnost a neskutečnou vědomou provokaci.
Poznámka : vědeckostí se tu oháníte Vy a obviňujete že se jí oháním já. Já pouze navrhuji své vize, a slušně s největším úsilím je podporuji nejsvědomitěji "argumetací". Vy ty své jen flusancema !!!
Poznámka druhá : Pokud laboratorní mion, který vznikl v soustavě v klidu má jiné realtivistické parametry než mion který vznikl v atmosféře po nárazu kosmických částic s relativistickou rychlostí při nárazu do molekul vzduchu, že já tyto dvě "skutečnostiů komentuji náááázorem, že tento nesoulad-rozdíl je z důvodů pootočené soustavy ( prodloužené časové intervaly ) , tak toto je naprosto slušný, korektní, kreativní, vyasoce logický úvahový názor !!! debile !!! a rozhodně v dějinách vědy padlo stovky horších "vědeckých" názorů na nějaké podivné přírodní jevy... a autoři nebyli za ně pliváni a ponižováni. Je to můj názor laika a je hodně promýšlený, nikoliv lehkomyslný. Rozdíl mezi laboratorním výsledkem parametrů mionu a mionu "kosmickéhoů tu je a kdo podal jiný lepší alternativní názor než já ???? Vy ?
Vy - vole - víte nějaký návrh "proč" je mion laboratorní jiný než kosmický ? ??? Debile, Vás inteligente by nenapadlo ani ...ani přikrýt výkop před panelákem deskami, aby do něj někdo nespadl....