LUBOB: citace :" kde se tam vzalo to nekonecno?" Ptáte se už podruhé, ač před nemnoha minutami jsem na to odpověděl. Pak : ikdyž jsem svou otázku zde
JOSEFDRUHY: položil později, tak jste neráčil vůůůůbec odpovědět a reagovat, mě jste osočil, že "odvádím pozornost", no, nemyslíte, že je to nekortektní ??? Ne, nemyslíte, grázl to tak nemyslí...
cvitace druhá :"nechcete, doufam, tvrdit, ze muj matematicky vzorecek je spatne z toho duvodu, ze nevyhovuje vasemu matematickemu nesmyslu, ee, pardon, nematematicke pomucce :-))"
Reakce : ne nechci to tvrdit a také jsem to už slušně řekl, že i ta "pomůcka" n a p o m á h á příklonu k tomu že to máte špatně. Ja jako supermatematiukovi ( čili poloblbovi ) to znova zopakuji odsud
JOSEFDRUHY:
Tedy, že Vaše verze t'(na rakete)=t(doma) * √(1-v^2/c^2) trpí ukázkou, že : při véé se blíží céé bude „nekonečno = 1 x 0“
a hloupému napovím :
t´( na raketě) - roste, je to časový interval, který se blíží nekonečné velikosti ;
t(doma) - je časový interval jakožto etalon = jednotka hodnocení tempa plynutí času ;
a odmocnina je rovna "nule" když dosadíte za vééé = cééé, čili když véé se blíží céé.
Vím, že blb by na to dlouho a dlouho nepřišel, a tak jsem Vám ušetřil čas.