ALONSY: hovězí zadní upéct - hledej hovězí pečeně a k němu nějakou omáčku.
Ten bok a koleno budou vepřové, ne? POkud by to bylo hovězí kližka s kostí z kolena, tak pomalu dusit. Vepřové koleno naložit do marinády a pomalu upéct. Bůček - tedy bok namazat nějakou kořeněnou pastou z česneku a koření a upéct. Hovězí bok si nějak neumím představit- respektive je to příliš velký kus krávy a bude se to jmenovat jinak. Ale pokud to není celistvý sval typu pupek, tak to půjde udusit.
Jestli to chceš hodně dobré, tak to před tepelným opracováním nalož přes noc do slaného roztoku (tak 5-6%), pak to maso osuš, osol, opepři a opeč ze všech stran aby vznikly hnědozlaté plošky. Pak v tom výpeku orestuj cibuli a zeleninu, vrať tam maso, zalij vodou, vínem a nebo vývarem a pomalu nech bublat při dušení.