Taky bych se vyptala na ty sídaně a večeře - snažím se jet bez pečiva, ale bojuju, a bojuju fest.
Když mám chuť na sladký, tak tam to ještě jde - udělám si jablkové pyré, tvaroh s ovocem, klidně i trochu vloček... Ale slané, to už je horší. V podstatě jediná věc, kterou jsem vymyslela, je mrkev opečená v toustovači s máslem/sýrem/šunkou. A to se jednak nedá jíst pořád a jednak se nechci umrkvovat k smrti
Jak to řešíte? A co víc - jak to řešíte ve chvíli, kdy klušete do práce a nemáte čas něco vysmážet a opékat? Nebo to třeba prostě potřebujete zabalit jako svačinu? A s čím jíte tu slaninu a vajíčka? Dát si to jen samoté, tak mi asi bude blbě. A dát si třeba jen to ovoce, tak mám hlad jak pes za pár minut.
BTW máte někdo taky ten problém, že se ze zeleniny prostě nenajíte? Když jsem zkoušela jen zeleninové saláty, tak mi bylo vždycky docela divně - a jednou jsem si postavila hlavu, že to není možný, žaludek má nějaký objem, zelenina taky, takže čistě fyzikálně se tím zacpat prostě musí. Tak jsem v práci půl dopoledne přežvykovala salát s tím, že už sakra musím být každou chvíli najedená... Dopadlo to tak, že jsem měla čím dál větší hlad, a když nám přivezli oběd, poprvé jsem sežrala (tomu se nedá říkat snědla) celou porci. Tak pak jsem saláty coby hlavní chod vzdala. Když je k nim maso, je to výrazně lepší, ale samotná zelenina prostě nefnguje. Máte to někdo stejně?