takze report z hor....
prezila jsem relativne dobre :) Na cestu jsem si udelala vajecny muffiny na slano - delikatesa a ten cokodort, co tady koloval :) nadsene si ho davali i nepaleozravci :)))
Snidane byly bajecny, vajicka, slanina, pridala jsem tedy i rakouske mistni syry, predevsim kozi :) Nekdy to bylo hodne tezky, protoze tam byly hromady vynikajicich jablecnych kolacku z domacich jablek :) vydrzela jsem po snidani krasne 4 - 5 hodin, akorat do obeda... a obed bylo vzdy maso a salat... stacilo...
no a pak vecere...napr. doma delana bolonska s pecenou cuketou, rostenka s listovym spenatem atd...
posledni tri dny, uz to takova pohoda nebyla... narazili sme na bufet, kde jsem si k obedu mohla dat jen masoxovej vyvar na nekolik zpusobu s ruznym knedlem nebo hranolky nebo wurst, kterej nevypadal nijak vabne... pak jsem si zapomnela koupit dost sunky a dala sem si rakouskej chleba s maslem ... proste trochu sem hresila...
co jsem ale zjistila, ze jednak mi to nedelalo moc dobre a hlavne kdyz jsme se vratili domu a ja najela na low carb-paleo, mela jsem normalni sacharidovou kocovinu :))) - motala se mi hlava, bylo mi na zvraceni, dostal me z toho az radnej zeleninovej salat s orechama :)))
ted uz si zase frcim a citim se bajecne...
jo, jen jsem se chtela zeptat, jak to mate s alkoholem...?
Obecne ho moc nepiju, ale na tech horach se lilo porad... ne nejaky velky kalby, ale k veceri vzdycky lahev vina padla...