ALONSY: Ja jsem na paleo rok a pul.
Prvnich tak 8 mesicu jsem jel tak na 99%, ikdyz uz jsem mel po trech mesicich splneno (=15kg dole). Byl jsem na svem minimu - kost, kuze a svaly. Myslim, ze to bylo 9% tuku, coz je vynikajici. Dost pohybu, aktivni zivot, sportovni skola.
Dalsi 4 mesice tak na 95%, obcas jsem cheatnul, ale spis jen u nejakych udalosti (tatova padesatka a jine oslavy), ale to spis jen minimalne. Takze treba kousek dortiku jednou za mesic. Navic jsem zacal zkouset tucne mlecne vyrobky, takze parkrat za mesic nejaka tucna smetana nebo syr.
V rijnu jsem odjel do Chile a trosku jsem byl "donucen" polevit a treba dva tydny jsem jel na 100% a pak jsem ulitl a o vikendu jsem "musel" snist nejakej ten dortik a tak, ale to trvalo tak mesic a dejme tomu od listopadu jedu zas skoro na 95%. Takze v prumeru za necelych 5 mesicu v Chile jedu treba na 90% v souctu.
Nyni jsem stale v Chile, pracuju ve firme, kde kupujeme lesni plody a od farmaru sundavame rucne prepravky s ovocem a pak nakladame do velkeho kamionu. Pocituju pomerne velky narust svalu, viditelna zmena. V prumeru pracuju takze kolem 60 hodin, v predchozich mesicich i 70 hodin. Takze aktivita vysoka, cely den na nohach, zvedam, ohybam se atd.
Plus chodime na fotbalek takze jsem nyni se svym programem spokojen.
Dejme tomu tedy rok a pul a myslim, ze se hrave dostavam k 95% bez podvadeni, mozna vic + vysoka aktivita po celou dobu.
Pro ty, ktery zacinaji - vydrzte ze zacatku na 100%, hecnete se a az dosahnete sveho cile, tak muzete povolit, ale driv bych to nedelal, protoze pak se vase cesta za cilem muze prodlouzit a budete tak vic otraveni.
Takze asi takze bych to shrnul ;)