MARTENX: Heh, jsem rád, že aspoň někdo podle toho cvičí, řekl bych, že to budou celkem tak tři lidi :))))
Vstávám v 0630, spát chodím v 2300. Jím tři jídla denně. Snídaně 5-7 vajec, oběd většinou nějaký asijský jídlo (tak 4× do tejdne vietnamci, Ha Noi ve Slezské), kde si dávám dvě hlavní jídla bez přílohy (hovězí s vařenou zeleninou a vepřový na roštu nejčastějc), večer nějaký maso se syrovou zeleninou. Občas jiná snídaně (pudink z kokosovýho mlíka a žloutků, guacamole nebo tuňák salát s vejcema). Potréninkový jídlo je buď večeře, nebo pokud mám večer hodně tréninků, tak si dám kolem 60g ořechů.
Trénuju každej den, 45min silovej trénink železná koule/vlastní váha/velká činka (momentálně jedu 40 denní Easy Strength program) + jednou tejdně hodina a půl krav maga + mám 3× týdně tréninky Primal Move, kde většinu času cvičím se studentama. No a každej večer mám 3 kettlebell lekce, kde teda necvičím, ale furt tam lítám jak vítr v bedně, opravuju, ukazuju, rozcvičuju se s ostatníma atd.
Problém je, že jakmile si jen čuchnu k sladkýmu, rozjede se mi obrovskej sugar craving, takže dát si ovoce u mně znamená, že za hodinu dostanu chuť na rejži, další ovoce nebo tmavou čokoládu. Takže jsem to prostě úplně smáznul. Chlast to samý.
Sečteno podtrženo: lepek - nula, mléčné výrobky - nula, cukr - nula, fruktóza - téměř nula. Vyhovuje mi to? Jo. Vyhovovalo by to každýmu? Těžko říct, možná ne.
Když jsem neměl tolik večerních tréninků, tak jsem jel ve stejným složení Warrior Diet a bylo to ještě lepší.
CRANK: Ale hovnajs, nejsem žádnej idiot, co do diskuse vstupuje s neotřesitelným názorem. Sissona extra nesleduju, tyhle články přečtený mám a ten obrázek taky znám. Momentálně jedu podle Primal Body, Primal Mind, což je imho ze všech těch tun knížek, co mám o silovým a kondičním tréninku a stravě přečtený jedna z těch fakt nejlepších. A tam ta bábovka kategoricky odmítá nutnost jíst jakýkoli sacharidy a má to tam i krásně zargumentovaný.
Čímž nechci říct, že by to lidi neměli jíst. U většiny lidí bude obrovskej úspěch, když se vzdaj rafinovanýho cukru a lepku a nic dalšího prakticky řešit nemusej, protože 80% budou mít pořešený.
A rozhodně tím nechci říct, že mozek nepořebuje glukózu. Jen tvrdím, že k jeho správný funkci nepotřebuješ přijímat sacharidy, to je rozdíl.
Především by si ale každej měl najít to, co mu vyhovuje. Pokud někdo není schopnej přežít bez jablka, hell, ať si ho dá. Jak říkám, pryč s lepkem, pryč s cukrem a zbytek už je jen třešnička na dortu.