KOCHANSKA_CH: ten můj sbírá whiskey, pije všemožné pivní speciály, a pracuje jako sommeliér a velmi rádi děláme "tour de Vinohrady" a ochutnáváme vína kde se dá. také oba milujeme kávu, doma si melem čerstvé zrní. rozcházet se nechci, i kdybych po pivu byla na umření :D
ZUZKAOU: moc děkuji za rady, z toho výčtu znám důvěrně jen lecitin, nevadí mi jíst ho po lžicích, nicméně já teď nejsem v podstatě schopná si nic koupit (nejsou peníze, což je důvod proč říkám že jsem v dlouhodobém stresu a myslím že celé moje trávicí problémy jsou ponejvíce psychosomatického původu). pořád přemýšlím, co mi to je, nejsem si tím žlučníkem až tak jistá, i když možné to je. ať teď sním skoro cokoliv, pobolívá mě žaludek i střeva. já jsem od přírody hypochondr a velkej psychosomatik, takže už si gůglím různé ty žlučníky, ulcerózní kolitidy (máme v rodině Crohnovu chorobu) a současně si říkám že mám jen rozhozené zažívání po nějakém špatném jídle před 14 dny a prostě se to ještě nesrovnalo, protože jsem k tomu permanentně nastydlá a přicházím o hlas a tak. prostě taková podzimní rýmička :D