TUILE: no jejich myslenka je, ze se mas najist jednou tak abys nemel hlad a pak neujidat, protoze ty mezi jidla nejsou kvuli hladu ale kvuli zvyku, emocim, nebo jinejm duvodum. Pisou tam ze pokud je to nepruchozi tak muze mit clovek i ctyri jidla, ale nejist mezi tim je dulezity.
btw jeste mne napadly dalsi veci. zacala jsem jist vic bataty a ovoce. ja jak mam za sebou ty pokusy v ketoze tak jsem mela trochu takovou carbfobii, ze jako jednou zacnu tohle kupovat tak uz nebudu jist nic jinyho. ale je to v pohode i se mi dtalo ze jsem si udelala bataty s necim a v pulce uz jsem na ne proste nemela chut je dojist a zbyly, tj ta nutkavost snist to vsechno tam neni.
jeste jsem ve dni deset psala o tech cajich. ty uz p[rakticky nepiju. piju kdyz uz tak zelenej caj kolem tri hrnicku denne, to mi pripada ok. trochu problem mam s kafem. pred trema dny jsem si zas jedno dovolila a vcera jsem hned na nej mela chut taky a dneska uz to melo dost nepriznivy (silne projimavy) ucinky. mam pocit, ze jedno za par dni snasim dobre ale takhle nekolik dni za sebou se to nejak blbe nastrada. furt se mi nechce se vzdat kafe uplne, zkusim to nejak spojit s nejakou cinnosti, treba jako zze ho budu pit jen pred behanim, to by melo vyjit na to 2-3 tydne co by melo byt ok. Ale stve mne to, nevim cim to je ze jsem na to citlivejsi nez ostatni. Ale kdyz nic, uz mi zas hodne chutna kafe bez mlika, takze mi mlecny veci uz prakticky nechybi