ICEMAN8241: co myslíš, co myslíš.... já si samozřejmě myslím, že kdybych se pořádně ovládala a dokonale dodržovala nějaká pravidla, tak mi bude o dost lépe. problém je, že mám jednak slabou vůli, druhak nevím pořád na co všechno kromě lepku jsem přecitlivělá a zatřetí už mě popravdě to neustále zjišťování, řešení a vzdělávání v této oblasti se*e. strašně ráda bych prostě jedla a pila, na co mám chuť, s tím že bych vyřadila třeba všechno s cukrem, nebo všechno s lepkem. ale to neustálé zjišťování, jaké je vlastně přesné složení všeho, okecávání a vysvětlování proč něco nejím když to jedí všichni (a že jsem tedy rozmazlená), hledání po čem jsem se to zase osypala... jé už mě to unavuje.
jsem si téměř 90% jistá, že ta angína, co jsem teď měla, byla minimálně z poloviny následkem porušení "diety". mám prostě sníženou imunitu, a díky paleostravě ji mám odolnější, ale když mi to ujede na celý víkend a do toho na mě někdo něco fakt hnusného prskne, tak to rupne. byla jsem na antiboitikách a tři dny jsem plivala do koše a nemohla spát horečkou a bolestma. můžu si za to určitě sama!! :D