MMETLA: ja jsem zase naopak strasne na sladky. nemel jsem problem treba snist celou tu obrovskou milka cokoladu trioladu na posezeni s tim, ze mi bylo dobre. pozor ne blbe, ale dobre a nejraci bych si dal jeste jednu. vzdycky jsem zavidel lidem, ktery sladky nelakalo, ale je to taky o vuli a kdo chce tak to dokaze aspon zmirnit.
pomucka co funguje u me je chodit do posilky. fyzicky vezmu z penezenky 100 korun a dam je pani za pultem za cinnost, ktera me boli, je neprijemna a nejsou z ni kratkodobe zadne viditelne vysledky s tim, ze mozna se to nekde casem projevi.
kdyz uz jsem se premluvil k tomuhle, tak mi prijde nelogicky tu snahu sabotovat tim, ze si dam neco co bych "nemel" kdyz si da clovek nejakej cil a jde za nim, tak proc by dobrovolne delal kroky zpet nebo stranou.
to funguje u me, nejhorsi je zacatek, prvnich par tydnu bez sladkyho, pak se dostavi takova apatie, ze to cloveku ani nechybi.
k tem nahrazkam jak jsem psal, tak ja na ne moc nejsem. z duvodu co jsem psal nahore. kdyz uz to chci porusit, tak do toho jdu zase zodpovedne a dam si fakt neco dobryho. pizzu, honzovky, real thing. udelam si cheat day kdyz se to veme z dlouhodobyho hlediska, tak se nic nestalo. jen pozor - necitit se provinile + nezustat v tom cheat day tyden a najet na stary rezim.
jinak pritelkyne pri cerpani inspirace na vareni chodi na tvuj blog :) jsi celebrita