• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Zdravim mam S3 neo a nekolikrat denne behem hovoru se sam restartuje. bude to chyba telefonu nebo nejaky retard nastaveni? Diky
    SONIC
    SONIC --- ---
    HLAVNI_KAT: skusit jinou nabijecku dyz nepomuze vymenit konektor v tel a rovnou prohlidnout cesty kudy to leze za konektorem a promerit trosku jestli je na spravnejch mistech spravna stava..
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Cao.. Mam takovej problem.. U Galaxy note3 mi ted furt pri zapojeni nabijecky nenabiji a jen napise prijen dok.. Nechapu.. naka rada?
    BABB
    BABB --- ---
    Dneska rano se mi aktualizoval Lollipop v S5 a uz je to zase sviznej telefon!
    Celkem se mi ulevilo, protoze po cisty instalaci na 5.0 to bylo neskutecne pomaly.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    VAGABUND: mám to stažený ale nějak jsem se ještě neodvážil to nainstalovat :D
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    RESCAPE: tak včera vyrolovali ofiko 1gb Lolipop na edge - dneska testnu
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    BABB: ty "moduly" mám vypnutý, krom tedy mobilních dat - ty nutně potřebuji kvůli práci. Nicméně díky, vzásadě je řešení ho vzít a zahodit, zeptám se na servisu na cenu opravy, ale myslím že novej bude v konečném důsledku lepší :)
    BABB
    BABB --- ---
    BESTIEVSAMETE: Obecně největším žroutem jsou "Mobilní data", "Wi-fi", "GPS"... zkusil bych ty "moduly" vypnout a zjistit jak se mobil chová.
    Třeba přes wi-fi internet pojede, přes mobilní data ne apod. Pak by se třeba dala blíž určit příčina co je v háji.
    To zahřátí může bejt způsobený rychlým a prudkým vybitím baterie / zkratem. Což může bějt pro tu baterku i likvidační. Kde to zkusit nechat opravit, netušim.
    Každopádně bych opravu zvažoval pouze v případě, pokud cena opravy + stávající cena nefunkčního telefonu na náhradní díly (max 1000-1500?) nepřeroste cenu bazaru (imho max 3500,-).
    A bral bych ohledy i na cenu novýho telefonu, imho cca 4500,-.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Ahoj, mám otázku. zhruba 2,5 roku mám S3 a teď si začal vymýšlet s šíleným žraním baterky. Dala jsem ho do továrního nastavení, už znovu neinstalovala aplikace typu facebook a facebook messenger a koupila mu novou baterku. Výsledek je, že baterku žere vesele dál, novou (originální samsung) baterku zlikvidoval za 3 měsíce do stavu, že ji do toho dám, něco chci, telefon se zahřeje a ze 100% zahlásí 1% a vypne se. Pokud po něm nic nechci, tak se jen vybije během několika málo hodin. Stará baterka se jakž takže drží, pokud teda nechci mapy, určit poloho nebo něco takového ,to do hodiny končíme.
    A teď teda - mám to vzít a zahodit a koupit něco novějšího, nebo to někam odnést? Nemáte s tím někdo zkušenost? :)
    Díky!
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    RESCAPE: jsem radši znovu kouknul, jestli nevyjely aktualizace, ale pořád mi tam visí 4.4.4 - Samsung nikdy nebyl rychlík na tohle :D

    btw- mi přišlo konečně pouzdro - kdyby někdo sháněl, tak doporučuju tohle - ideálně ještě s nějakou folii
    Urban Armor Gear UAG Maverick Hard Case Samsung Galaxy Note Edge Clear Ice Black | eBay
    http://www.ebay.com/...-EDGE-Clear-ICE-Black-/281539291392?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item418d0ca900
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    VAGABUND: už máš na note edge lollipop?
    PEKK
    PEKK --- ---
    VAGABUND: Notifikace to neumí, jen si tam můžeš dát asi 5 kontaktů, který jsou barevně odlišený a pokud máš telefon položenej sklem na stůl!! tak do celkem efektně svítí ze strany na stranu. V noci to vypadá hezky:)
    Pak to ještě umí ukázat na datum a čas, když přes sklo přejedeš rukou v "pro mě náhodnym" pohybu:) a nějaký podivný zpravodajství, který jsem neměl chuť rozkódovat.

    Víc jsem z toho zahnutí nedostal:) A bavíme se jen o pravý straně, levá je úplně plonková. Já se taky docela těšil na lepší využití...
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    PEKK: já jsem ca před měsícem skočil z Note2 na Note4 Edge, pro mne zahnutina na jednej straně feature, která mi u všech budoucích telefonů bude chybět - možnost notifikikací, oblíbenejch aplikací...imo výtečná věc. Chápu to dobře, že u S6 Edge jsou ty okraje jenom roztáhnutí hlavní obrazovky?
    Zatim mi teda nepřišel z ebay protektor, bez kterýho mam pořád takovej nepříjemnej pocit :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Pár postřehů pro případný kupce S6 EDGE

    Po měsíčním používání S6 E přecházím na M9, protože paradoxně zahnutej display je asi jeho největší slabina. Po stránce designu je to pěknej kousek, zadní část se ani moc nepatlala, jak strašily články (mám bílou variantu). Ale díky "přeteklýmu" displayi se telefon nepohodlně drží a sem tam člověk nechtěně stiskne display aniž by chtěl. To by až tak moc nevadilo, člověk si zvykne na všechno, ale sakra, proč bych si měl za 27tis zvykat na nepohodlnej telefon?? Obyč S6 je na tom mnohem líp...nedivil bych se, kdyby EDGE byl za chvíli levnější, než S6:)
    A asi největší problém s přicházejícími slunečnými dny : Ohnutej display hází odlesky, na slunci je to mizerie, rohy se tím pádem stávají nepoužitelný a opticky zmenšují viditelnou část...

    Někde na mobilmánii jsem četl recenzi a doporučení nekupovat si EDGE a jít radši do "obyč" S6. Stejně jsem po něm hned skočil, jak to bylo možný. Ale po více jak měsíčním testování EDGE musím souhlasit. Vypadá hezky, netradičně, budete občas "hvězdou" u stolu, ale bude to Pyrrhovo vítězství. Ti , kteří neodolají, mi dají časem za pravdu.
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    CORNELA: jsou na to ruzny aplikace, ja pouzivam https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkyeah.privatespacefree - zaroven dokaze blokovat/skryt hovory
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    RADIMB: dik, ale ted uz je to jedno ...
    RADIMB
    RADIMB --- ---
    CPT_PLESARD: mam ho. za 3900,- z alzy za nejaky bonusy se slevou. mel jsrm s3 a rozdil tak nijak veliky - custom rom. ale naprosto v pohode. za plnou palbu bych premyslel o jinym, ale samsungy znam a vim jak na ne. muzes koupit cinu, vykonejsi, ale samej problem od rootu dal. v teto cene u mne dobry. lisi se to v podstate jen ramkou, je to fajn pri vice aplikacich najednou- muzika na pozadi, net, download manager, office najednou - je to trochu znat. mam tu jeste s4 a tenhle je takovej lepsi do kapsy kamkoli. ta 4 je tak nejak neskladna, pretechnizovana. i ty upravy rom jsou nejaky pres ruku a vubec.
    FUMO
    FUMO --- ---
    Ahoj, do včerejška jsem měl Samsung S4 mini a už ho teda nemám... chtěl bych si koupit novej foun od Samsungu, ale chtěl bych teď dualsim... co jsem koukal, tak ta nabídka je dost ubohá... něco jsem přehlédnul nebo to jsou fakt takové chudinky co dělá samsung jako dual sim?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nechcete někdo nový záda na s4? Za krabičku cigaret třeba nebo za cokoliv ať to nevyhodim...
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    ERED_MITHRIN: ted uz je to jedno ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam