• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Taky jsem měl 4GB, to je tam jako default. Teď jsem tam schválně taky nastavil 2GB, ale nemyslím že by to byl citelný rozdíl. Asi bude věší rozdíl když by tam bylo 8GB.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    teď jsem díky tomu článku do toho mrknul a skutečně jsem tam měl nastaveno to RAM plus na 4GB. Tak jsem si to přehodil na 2 a uvidím...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    "Samsung uvedl do svých telefonů RAM Plus v nadstavbě One UI 4, ve verzi One UI 4.1 umožnil její změny z defaultních 4GB na 2, 4, 6 nebo 8 GB. Na papíře to tedy vypadá „čím více, tím lépe“, v praxi je to ale úplně naopak. Interní paměti telefonu, i přesto, že jsou dnes už velmi rychlé, jsou stále pomalejší, než paměti RAM. A tím, že omezíte využívání interního úložiště pro dočasný záznam dat, ve své podstatě jen umožníte ukládání většího množství dat do standardní operační paměti. Pokud tedy snížíte objem virtuální paměti u telefonu, často zjistíte, že běhá svižněji a plynuleji."

zdroj:
    Virtuální paměť nemusí být vždy přínosem. Ukážeme, jak je možné „RAM navíc“ vypnout – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/virtualni-pamet-nemusi-byt-vzdy-prinosem-ukazeme-jak-je-mozne-ram-navic-vypnout/sc-309-a-1356064

já teda virtuální RAM nikdy nepoužil musim říct
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: tak do konce roku ONE UI 5.0

Na tyto Samsungy dorazí Android 13 a One UI 5.0 ještě letos
    https://www.svetandroida.cz/samsung-android-13-one-ui-5-aktualizace/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: tohle je IMHO fakt spatny krok. Ostatne jako vsechno, co ti nekdo neco nuti proti tve vuli. Heslo "This is the way" ma zustat v serialu, ne v realite.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: U me parada, mobil i tablet. Verim.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: ok, tak možná nějaká neaktualizovaná verze, bylo to na prodejně samsung na Chodově, tak třeba to je tím. nebo vadný kus.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DRAGON: S22 jsem nemel, ale kdyz porovnam fotky s S20, tak jsou uzasny.
    Obecne teda jsem s nima velmi spokojen.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: fotil sem věci paralelně s21 a ty fotky byly špatenka. To má s22 tak hrozný senzor/skla?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DRAGON: huh, dyt to ma fotaky z S22
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: nad foldem sem teď dost přemýšlel, pak sem se bohužel pokusil něco vyfotit a při pohledu na výsledek mne polil nostalgický pocit z časů Galaxy S8 :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: a face unlock dobry? ja mam dlouhy vlasy a nejak mne to nekdy nepoznava :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja teda jsem rad, ze fold nema optickou, ani ultrasonic ctecku prstu v displayi.
    Ctecka na tlacitku je asi tak 3x rychlejsi a tak 9x presnejsi ... aspon v mem pripade ...

Fakt jsem nenavidel ctecku v S20 note
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: To rozsvícení je kvůli optické čtečce. Oproti ultrasonic na S21.

Pokud srovnám optickou čtečku na Tab S8 Ultra vs ultrasonic na S22U, tak mi to prijde podobné. Možná o fous lepší na Tab. Tzn tvé dojmy oproti starší S21 mě nepřekvapují.

Pravda, když vylezu ze sprchy, tak je optická bez šance a zlatý ultrasonic.

PS: Vždy a všude používám face unlock, kromě plateb.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mimochodem ten tablet ma brutalne lip vyresenej otisk prstu, jak me neskutecne mrdá na s21, tak u toho tabletu se to deje tak, ze kolecko pri přimáčknutí palce na senzor cely zesvětlí zvýšením světelnosti a bílou barvou a prakticky ještě než se dotknu displaye, tak už ho to odemkne, to bych si fakt přál na tom telefonu taky ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: tak jen pro info, kompatibilni to je a ma uplne bozi response na prsty, vicemene jako muj notebook parada :) a jeste sem ji sehnal o litr levneji, co vic si přát:)
    tak ted uz jen sehnat nejakou dobrou folii
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TRAGIKOMIX: To čumím. Já myslel že to bylo vždycky pro každého. Alespoň já ho dostal vždycky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: aha, ok, sorry, to sem nevedel, cetl sem podminky na strance cashbacku. Dik. No zadal sem to, tak se uvidi, treba to klapne :)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: No já vycházím z podmínek Cashback 2022 co má Samsung na svých stránkách.
    "Účastník musí být mezi kupujícími, kteří stanoveným způsobem v České republice zaregistrovali jeden z prvních:" Přičemž u tvé S8+ je psáno právě 80 prvních registraci, viz.

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/cz/offer/2022/cashback/CZ_extension_pravidla_podrobna_cashback_Members_zari.pdf
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: [W3R @ Kdo ma jakou mys a klavesnici ... aneb zarizenicka ke komunikaci s pocem]

Jemu se to taky podarilo vyresit skrze PC driver.

Jiny tam zase zahodil drahnou klavesnici kvuli tomu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam