• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    XMEDA: jsem si ji musel otevrit - je to vona :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VAGABUND: to uprostred je Note4 Edge N915?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HULIK: tak to je smutne
    HULIK
    HULIK --- ---
    XMEDA: Samsung S6, takže už dávno ne :-(
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Ktery posledni Samsung s nejposlednejsi verzi Androidu jeste mel IRport?
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    DRAGON: nekupuju za svy, jeden z cumpany benefitu..vetsinou pak poustim puvodni dolu dal pyramidou ;)
    nasel jsem tri nouty, ktery mi zustaly :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    VAGABUND: ty mas S22 Ultra a premyslis o tom ze bys koupil novy telefon? Muzu vedet duvod, prosim? Ten telefon je i dnes spickovej, s mega vykonem :) diky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EXCITE: Dá se vyměnit, zrovna u MP jsem ji nechával měnit, třeba ještě mají skladem :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    VAGABUND: S10e. Asi bych si ho dál nechal,ale baterka odchází..
    SATAI
    SATAI --- ---
    VAGABUND: nebo bude mít základní S24 Exynos a pak zase bude S23 levnější ;-)
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    EXCITE: z ceho prechazis? mam s22u a prave si rikam, ze uz to vydrzim do jara na dalsi model, ted ten skok zas nebyl takovej zasadni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EXCITE: Mám od nich a funguje, nebyl problém (několikrát) vyměnit nefunkční sklo (také od nich), než se našlo funkční (levnější a rozdíl vrátili)
    SATAI
    SATAI --- ---
    EXCITE: osobně ok, kolega ok. Jen mne iritují jejich reklamy.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Asi koupím S23, v Mobil pohotovosti mají slušné slevy.. máte někdo zkušenost s tímhle podnikem?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Upgrade z Tab S8 Ultra na Tab S9 Ultra. Výborné je nové ochranné pouzdro, už není problém to postavit do 90°, viz fotka - takto to drží kvůli váze toho stojánku. Dále je super, že je to nově vodě odolné, tzn smí to s vámi do vany. Sklo je pořád zastaralé GG5, což je průšvih, zvlášť u této úhlopříčky. Další velký průšvih je tvarová nekompatibilita mezi S9U a S8U, tzn RIP příslušenství mnoha lidí.

Primární důvod upgrade byla potřeba většího tabletu pro mladšího 6yo syna, který tímto přešel z 10" na teď mnou "vyřazený" 14" S8U - kreslení, abeceda, Scratch Junior / Lego, YouTube, Minecraft s Xbox controllerem na cestách.

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Zatím jediná odlišnost co jsem zpozoroval je čas na zamykací obrazovce, který je jiným a tučnějším fontem, což je v pořádku.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    za mou maličkost vše ok.,,,
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONLY_Q: se toho uplne desim pokazdy... jak to bude zase uplne jiny a jak to zpomali system. Snad tedy tentokrat ne..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ONLY_Q: Teď to zrovna stahuju! :-)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Tak mám dneska hotový update S22 na UI 6:0 a android 14
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    kdyby někoho zajímalo, tak tady je nějaký údajný fahrplan Updatů na A14

Samsung's One UI 6.0 update release dates revealed for compatible devices - SamMobile
    https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-6-0-release-date-timeline-announced-compatible-devices/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam