Ono mj.nejde jen o to,co kdo užívá,ale dost podstatný je taky s kým.To kým se obklopujeme je zcela zásadní,a hlavně v dobách "dospívání".Dnes je to teprve 22 dní, bez alko mlhy.Jjsem pořád ani ne na startu,dobrej budu po 100 dnech,a o úspěchu se můžu bavit po roce!Ono alkohol mít tzv."pod kontrolou" by byl v mém případě kunst!Paradoxně mě to baví,má to neskutečnou zpětnou vazba a co je směrodatný je,že cítím,že to konečně dělám kvůli sobě.Jsem k sobě absolutně přímočarý,nic si nenalhávám a vcelku si zatim věřim!Bylo už pár dní,kdy baženíčko svádělo,škemralo vcelku intenzivně,ale bez úspěchu:)Dál chodím na stejná místa,co dřív,s tou změnou,že už se nevracim po ránu a marně se sanžim trefit do zámku,ale s navráty jsou ted víceméně rozumný,což je v důsledku toho,že do určitý chvíle se to dá,největší pohoda!Ale,když bouchne půlnoc a silná většina má už náběh na ebrietu,frekvenčně se začínáte vzdalovat,tak to člověka přestává bavit!Vzhedem k tomu,že nechci nikomu kazit večer a sám nechci "trpět",je nejlepší varianta se sebrat a jít,časem to snad bude snesitelnější!:)Není snadný nepít,když okolí pije a sakra v mym případě.Nidko mi už nevěří,že bych to dal,a to je pro mě neskutečná výzva...Chci žít a ne nečinně přežívat,ale jak říkává můj Táta:"Kecy jsou na hovno,ukázaná platí!!!":))