THEMAKARESH: Občas chodím i sám třeba po práci. Posledně jsem si dal ale jen jedno a před tím myslím dvě - co jsem byl sám. Když se někdo přidá a je to zajímavý, tak to je pak jiný no. Ale tvrdej nepiju. Mně pivo fakt chutná, jakože mi kolikrát o ten chlast ani nejde. Já jsem pil fest na jaře. Ale to bylo hlavně kvůli úzkostem. To jsem byl v hospodě furt. Před prací, po práci. O víkendu už od otvíračky. Vlastně než jsem vystřízlívěl, tak už jsem zase začal. Takhle jsem to provozovoal v kuse asi dva měsíce. Vůbec jsem nespal a do hospy jsem chodil z 80% sám. (Ale taky jsem si třeba říkal, že si dám max tři.) Naštěstí jsem se z toho docela zavčas probral.
Stejně je ten chlast zábavnej jen když se k tomu něco zajímavýho taky děje - a nebo s novejma lidma. Jinak už to je nuda. Nebo aspoň už to nějak nepůsobí tolik. Kolikrát když piju pivo a začnu cítít takovou tu začínající nakalenost, tak mě to už aj sere. Ale asi jsem vypadl z tempa. Na mejdanu, párty, koncertu atp. je to ale něco jinýho. Tam to "dává" pořád maximálně.:)
Z tvýho příspěvku je cítit, že tě ta cela situace vlastně ani neštve. Takže to začneš řešit až tehdy, kdy už ti to samotnýmu bude vadit anebo ti to bude působit problémy.
Ona vlastně fůra lidí kalí furt a nevadí jim to. Pokud si to nějak neuvědomuješ, že děláš něco blbě, tak jsi v cajku.