Čtu to tady už delší dobu, ale za své chlastání se stydím, tudíž jsem dosud nepřispíval. Dnes mám sdílnou a nestydím se.
Znáte někdo tianeptin? Je to antidepresivum, které má údajně pomoci i s odvykáním od alkoholu. Omáčka: aktuálně prožívám rozchod po krátké, intenzivní a bolavé epizodě, Vánoce a Silvestra jsem strávil namísto s ženskou zavřený doma u zapnuté bedny s pohledem do stropu nebo z okna, smutek, prázdno, sebelítost, vztek - znáte to. V minulosti vždy podobné situace byly plodným podhoubím pro to, abych se rozchlastal ještě mnohem více, než obyčejně. Teď ne. Přes těžké chvilky nemusím řešit žádné silné bažení. Tianeptin beru měsíc. Přemýšlím, zda to skutečně funguje lék či je moje odhodlání tentokrát natolik silné. Uvidím, co bude dál, každopádně v otázce abstinence mi to momentálně dodává sebedůvěru.
Dostal jsem radu, že mám začít sportovat (dopamin, nahrazení jedné závislosti druhou), ale moc se mi do toho nechce, kromě turistiky na nějaké velké sportování nejsem, přesto teď zvažuju, zda začít běhat či pořídit raketu na bembajs...
Pozoruju na sobě již delší dobu pokles intelektu, býval jsem bystřejší, mám docela problém se na něco soustředit, k***vsky zapomínám. Samozřejmě to přičítám chlastu a zajímá mě, nakolik jsou tyto změny nevratné.
Po třech letech zkoušení nepití tvrdého, nepití sám doma, neuhlídatelného omezování spotřeby a neúspěšných pokusů o suché měsíce jsem se rozhodl vyjít totálně suchou cestou. Nepiju sedmý týden.