tak to já jdu taky s barvou ven... mám novýho chlapa, no a začla jsem “trochu pít”. O mym problému ví od začátku, ale jak mě chudák nezná tak neví jak je to závažný a já toho zneužívám. Napoprvý jsem mu začla chlastat po rugbyovym zápase kde byl otevřenej bar, no a podruhý jsme spolu pili víno na svatbě mojí jediný kamarádky. On se mě snaží hlídat a vždycky to stopne, ale vim moc dobře že se řítim do průseru, jednou ho neposlechnu a zleju se pod obraz tvrdym... Což nevydejchá a já o něj přijdu.
Ono jak je léto tak mám prostě strašnou chuť pít, začla jsem mít i chuť na cigarety a kouřit :/
Strašně mě mrzí že za ty 4 roky co se snažim “nepít” vlastně piju pořád a nedokážu abstinovat delší dobu, vždycky si řeknu že to zase zkusim “jestli už můžu”... (a moc dobře vim že nemůžu).
Opravdu obdivuju všechny co s tim dokázali seknout ze dne na den a třeba 7 let už neměli ani kapku!
A jak jste se tu bavili o těch zdravotních problémech z chlastání, tak mě stačilo nějakých 10 let pití první ligy abych měla následky...