XINDL:
KEB:
COPS192:
Mno, nebudu hned dělat radikální rozhodnutí, trochu se mi to v posledních týdnech (tu pár pivek v hospodě, tu láhev či dvě vína doma) a hlavně v posledních dnech vymklo z otěží, ale do léčebny hned nepoběžím, jeden z hlavních cílů je nepřijít o práci a tímto bych dost zariskoval a taky si nemyslím, že jsem v tom stádiu, kdy by to bylo nutné. Navíc už vím, že vůli na to to ukočírovat mám, jen se zas musím zvetit.
Kdyby bylo nejhůř, nejdřív zkusím znovu toho lékaře, u kterého jsem si nechal otevřená vrátka a ten tianeptin posledně mi subjektivně docela pomohl. Ale snad nebude potřeba.
Skutečnost je taková, že jsem se v uplynulých týdnech jinde chytil pod krkem, taky jsem přestal kouřit (zrovna před chvílí jsem zjistil, že za ty dva měsíce mám osm kilo nahoře), tak se dalo čekat, že to zas někde povolí. Nebo si to tak alespoň sám před sebou omlouvám, jelikož důvod se vždycky najde, žeáno...
Předevčírem jsem zrovna finišoval s lahví portského (to jsem vždycky miloval), bylo to už vlastně pátý den v řadě a cítil jsem potřebu se tady k tomu přiznat.
Každopádně díky za reakce.