THEMAKARESH: Jinak ohledně tvého odjednodušeňì bych pak byl jen prostřednčìkem dvou psychicky narušených jedinců a pro ní jen dočasnou útěchou, kterou jen využila. Ono to tak může i působit v rámci její proměny z motýla v housenku, ale to, co se dělo hrát nemohla. To je nemožný a nemyslim si to jen já. Nebylo to rozhodně založené jen na sexu, ale především na tom souladu, který do jeho příjezdu jen kvetl. Jak jsem již zmiňoval ona byla ráda, že je to za ní a chtěla jít dál, ale on to nerespektoval a přijel ji požádat o ruku s tím jak během měsíce dozrál a bla bla. A ona dostala pocit, že si ten prostor zaslouží a on ví, že mu to zas projde, protože snadno odpouští. Je si ji jistej jak čert peklem. Má to vážně paralelu s tím chlastem. Prostě se rozhodneš, že už ne. Věci začnou fungovat. Jsi šťastný, vše ti jde naproti a pak se zjeví tvůj dlouholetý " přítel ". Se kterým sis užil kdysi mnoho hezkého a ty si řekneš. Tak jsem v pohodě. Něco jsme spolu přece zažili a známe se tolik let. Tak se pro jednou zas napiju a dám nám ještě šanci. Omyl a manipulace, který v daný moment nevidíš. V ten moment opět ztrácíš sám sebe. Svou vědomost a nevědomky zraňíš ty, kterým na Tobě opravdu a upřímně záleží. Chvilku dobrý a pak jsi v lepším případě, kde si byl, ale pravděpodobně dopadneš mnohem hůř. Musí si na to přijít holka sama a pak zas třeba bude sama sebou a ne něčí hůl. Já ji můžu jen držet palce a to i u nohou. Kolik z nás tady dalo šanci alkoholu než skutečně pochopil, že buď budu oběť a uchlastám se nebo příjmu fakt, že změna je jediná možnost jak opravdu žít a být sám sebou a ne otrokem. Ač mě to smetlo jak autobus. Opravdu jsem díky tomu ten chlast začal nesnášet a uvědomuju si, co nechci, což vede k tomu, co opravdu chci.