• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    BOLUDO
    BOLUDO --- ---
    CLOWNZEPPA: Alkohol jsem dřív pil, protože jsem se po něm (jinak introvert) dokázal více uvolnit a bavit. Nicméně si troufnu tvrdit, že závislý jsem nebyl. Přestal jsem ze svého rozhodnutí před 10 lety, v podstatě ze dne na den. Od té doby asi 4 malé výjimky, když se mně nebo blízkým kámošům narodilo dítě - chtěl jsem ze slušnosti. Jeden malý panák něčeho slabého a konec. Nechutnalo mi to, žádné nutkání začít znovu, nic takového. Teď nedávno ještě jedna Plzeň - fakt jediná po těch 10 letech. Na chuť dobré, ale stačilo a pít kvůli tomu určitě nezačnu.
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    CLOWNZEPPA: Asi je to nějakým vývojem. A tak nějak předurčenosti a genama to asi taky trochu bude. A společnosti a protože chci.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CLOWNZEPPA: A pan domácí? :-)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Zkurvený dětství, špatný příklady v rodině, sklony k závislostem a sebedestrukci obecně.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Proč jste pili nebo pijete?
    SM3
    SM3 --- ---
    ŽIVĚ: Alkoholické Česko: Pijeme příliš? Vyplatí se držet Suchej únor?
    https://www.facebook.com/DVTV.cz/videos/895099380907799/
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MONROE: Myslim, že stačí říct, antabus si člověk hradí sám a pokud je poučenej a není nějaká zdravotní indikace, nemůže to v zásadě nic zkazit, takže mu to asi doktor napíše snadno.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KLATIC: Mám to úplně steně a v zásadě jsem to okoukal už jako malej u táty, imho ne nadarmo se alkoholu říká sociální lubrikant:-)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    Me jako tezkeho introverta dovedlo z casti k chlastani nuceni chovat se jako extrovert (solove vystupovani pred publikem atd.) na to je alkohol primo stvoreny (a kdyz se spravne davkuje a neprezene, tak v tomhle muze i pomoct)
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    IF_: jsme bohuzel taky alko narod...ale porad si mylsim,ze clovek,co ma zdravej zaklad ma mensi snaci se stat zavislej,nez clovek,co ho nema,btw vysokoskolak neznamena,ze to ma v hlave srovnany,jsou to vetsinou workoholici,co neumi odpocivat....a kazdej je jinak odolnej..
    IF_
    IF_ --- ---
    ZABAKOVA: Ty mluvis o lidich z ulice, ale alkaci a na detoxu jsou prece i vysokoskolsky vzdelani s dobrou praci a rodinnym zazemim. A ja si teda rozhodne nemyslim, ze vsichni meli nejaky zasadni problem s matkou v detstvi, resp. To vim, protoze takove znam. Samozrejme tam muze byt nejaky skryty mindrak z detstvi, ale to ma kazdej druhej a hned naopak nemusi chlastat.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    FRKOLKA: to by asi vedel nekdo z at poradny,jaky jsou to duvody...nebo nejakej vyzkum...btw zavislost muze bejt na vsem i na virtualni realite, praci, ani to nemusi byt videt, ze ten clovek ma problem
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    THEMAKARESH: mel na mysli osobni silu :) personal power. osobni sila je vsechno co clovek je...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    IF_: ja uz videla udalost na facebooku
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRZEEF: a já myslel, že suchý únor je jako ramadán. Přes den nepiješ a v noci to tam pereš pod tlakem...

Tak díky, žes to vysvětlil
    WTK
    WTK --- ---
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Suchy unor znamena ale ze si nedas ani jedno pivo.. ani maly

a pak uvidis na konci mesice jak moc velky problem s alkoholem mas

jestli po trech dnech nebo tydnech bez piva a kapky alkace

polezes po stene nebo ne....
    IF_
    IF_ --- ---
    Přišlo mi do mejlu:) Ale teda na netu o tom nic nevidím.

Tisková konference při příležitosti otevření prvního nealkoholického pop-up cocktail baru a spuštění distribuce nealkoholických destilátů do České republiky, které bude dovážet nově vzniklá společnost W/O (Without).
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    KONZUM23: To jako myslíš jak? Jako mít moc nad někým, mít moc nad vlastním životem nebo prostě něco umět?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam