MISANTROOP: to je ten tvrdej, já tohle zažil dvakrát, už to bude přes 10 let - v dobách kdy jsme do sebe ty panáky s okolím nalejvali jak debilové, od tý doby jsem chlast docela dost omezil a už se mi to neděje, ale to je jedna zkušenost
Jednou to bylo na vesnici v hospodě kdy mě kámoš dostal na barák, takže bez zranění, podruhý to bylo na třídním srazu se střední v Praze, tam to dopadlo trošku hůř (ale mohlo to dopadnou mnohem hůř) kdy jsem se ráno probudil na posteli oblečenej a měl jsem naražený snad všechny místa na těle, dokonce vim jak se to stalo, z celý noci mám jeden asi třívteřinovej záblesk a to jak se opírám o dveře autobusu, ty se otevřeli na zastávce a já hodil nehoráznou držku na asfalt.
Na to není nejhorší to že se člověk někde rozseká, nejhorší pro mě byl ten pocit že si nic nepamatuju - a ne ve smyslu "ha ha mám vokno", jakože sem tam člověk něco zapoměl - ale od určitýho momentu prostě tma a pak až ráno (kromě teda těch 3 vteřin v druhym případě).
Pokud tvrdej normálně nepiješ a ted jsi do sebe bezhlavě otočil X deci, tak to prostě mozek nezpracoval, naprosto univerzální způsob jak zařídit ,aby se to nestalo znovu, je nepít.