jako já nevim, máme tu škálu příběhů lidí, který pili na antabus, reakce na tu látku je široce dokumentovaná, existují z toho jasné vědecké závěry, podle kterých se aplikace pro potřebného může doporučit. Proste co na tom kdo nechápe? Je úplně nepodstatný, že někomu to přijde jen jako trochu nahnilá jitrnice po který se pobleje, ale dá se to přepálit kořkou vůbec neznamená, že to jinejm nemůže velmi pomáhat.
Z nějakýho laickýho hlediska, mi přijde, si lze třeba jen jednoduše představit, že takovej nejčastejší jev intoxikace alkoholem u lidí, který mají tu nejběžnejší reakci - tedy u těch který běžně považujeme za normální konzumenty - nezávislé bez problému: je právě to co způsobuje ten antabus a že to je vlastně ten normální stav taková reakce na tu látku - člověk se vožere, je mu blbě, pobleje se a to je nějakej impulz v mylšení, pro to aby se tomu do budoucna vyhnul. Většina kaličů a alkáčů myslím právě tenhle rubikon překročí, přestane jim bejt blbě, přestane jim vadit kocovina a mdlost, a v podstatě se naučí ty reakce přetrpět nebo si v nich najdou zálibu. a úkolem antabusu a reakce těla na něj je ten jejich "zavedenej systém" trochu počechrat, vybudit je horší reakcí tu psychologickou motivaci. ale je to můj násor