• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    COSMY
    COSMY --- ---
    DROOPI: peknej brcal kde to je
    APPU
    APPU --- ---
    DROOPI: Musis pod vodu a bude :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Jen nevim, je to sport?

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Cesta z Mladé Boleslavi do Líšnice (Mohelnice) přes Orlické hory.
    4dny
    300km
    3700 výškových metrů

_TOM
    _TOM --- ---
    Sušky
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    S bráchou po sportu. Má o 43 kg víc a hned mi blázen narazil žebra, au :D

_TOM
    _TOM --- ---
    Z Tatier

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    Na starý kolena se po téměř 20 letech vracím k aktivitám, které jsem provozovala, když byly děti v kočárku. S o to větším nadšením.:-)

LILITH213
    LILITH213 --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Poprve na waku. Euforie z uspechu jako mala :D

BATY
    BATY --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    Poslední den dovolené, příští týden se nejspíš neurvu, takže ode mě zase bude klid.

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    lezecký výlet do Švýcarska se vydařil a na summit day bylo nádherný počasí

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BAJKER: žlutý kolo... nepotkala jsem tě na cestě z Jelenice směrem ke Kolu?

A tvl teda, smekám. Moje dvě fóbie - uzavřený protory a moc drsný traily.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Nečekaný opušťák během dovolené - ale byl jsem připraven 💪
    Jestli vám přijde, že se směju trochu hořce, tak máte správný odhad: Ta trasa byla krásná, ale tady už mě bolely nohy a to nejhustší stoupání bylo teprve přede mnou.
    Ale bylo to super 😁

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Chci se do krize středního věku naučit provaz. (Bojím se botoxu i milenců a leopardí šaty už mám.)

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MAESTRO_007: v tomhle plne souznime. vsechny fakin Stezky v oblacich a podobny silenosti bych nejradsi videl v plamenech. ale tady se s tim trochu vezem noo

¯\_༼ ಥ ‿ ಥ ༽_/¯
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MRKEVREDKEV: Škoda že má ten most pachuť naprosto zbytečné zrůdnosti co nikdy neměla vzniknout a symbolizuje tu zvrácenost budování atrakcí na Dolní Moravě a v okolí :-/

Jinak chápu, že po technické stránce je to asi ojedinělá možnost jak to natáhnout atd. Fandím "vám'. Super fotka.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    SNAXX: bude se to napinat od 9. a lajny by mely byt napnuty az do nedele 14. bude to pres udoli, nad kterym vede ten visuty most.
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    MRKEVREDKEV: kdy bude ta dolni morava? Budeme nedaleko, diky!
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    DROOPI:
    KOOTCHA: díky! bylo to fakt krásný. kdybyste chtěl někdo vidět víc, tak to bylo v rámci https://highlinefest.com/, kterej dělá báječná parta kolem Slackshow. v Krumlově natáhli 17 highline a přijeli lajneři a lajnerky z několika kontinentů. btw lajna na fotce má 300m a teď se bude na Dolní Moravě tahat 900. kdybyste měl někdo cestu kolem, stavte se podívat, bude to velký )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam