ale hodim ti sem muj zazitek s mym nejstarsim klukem :)
byla jsem v loznici, kdyz slysim sileny rev Klary. vybehla jsem, co se stalo. Marek nastvanej (muj muz), ze si s Klarou hrat nebude a nebude se s ni bavit. Ptam se Klarky, co se stalo. Hrali si s modelinou. Tatinek delal sneka. Ona nechtela sneka (jsou ji tri roky), ale nerekla tatinkovi, co chce - a zarvala, ze nechce sneka. Ja jsem se ji teda zeptala, co chce udelat za zviratko a ona poprosila tatinka, zda ji neudela ovecku. Tatinek se s ni ale nebavil a nechtel ji udelat ovecku, protoze tatinek chtel prece delat sneka a ukazat ji, jak se skvele snek dela! Ale ona trvala na svem, ze nechce sneka, ze chce ovecku. Tatinek velmi urazen odkracel, ze nema v rodine autoritu, ze on chce udelat sneka! Snazila jsem se mu domluvit, ze kdyz je dospely otec dvou deti, ze nemusi trvat na snekovi, at ji ustoupi, udela ovecku.. a vybere si svoji autoritu u jinych zalezitosti. U jakych, u jakych? ..kricel tatinek.. co je dulezityho?
treba u uspavani.. opacila jsem. tam si muzes trvat na svym.
tata se nastval, ze mu trilety dite prikazuje a ze ho musi poslouchat...... (?!?!?!)
chudak.. ja jsem se mu jeste smala a prinesla jsem mu potaji do kuchyne kus modeliny, aby si sveho sneka mohl udelat :D