• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: ekorikety? jo ahá...ekobrikety, :-)) mno jako lisovaný brikety naskládáný do velký ZDI, by to v DOXu taky nemuselo vypadat špatně
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Kolega dělá ze všeho papírovýho letáctva ekorigety a bere to napříč spektrem, všichni hořej stejně :-), lesklý namodralym plamenem
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SATAI:
    No tak to by asi nebylo, já jsem chtěl jednu a získal jsem jí až za cigára, dost lidí si to asi bude chtít nechat jako suvenýr, navíc sem nejen politik zavítá jen jednou za 4 roky se ukázat před volbama, ale ani sem nedorazí tyhle věci..pak se diví....takže by to asi vyšlo draho:-)
    Navíc je na nich KS a mě by to přišlo nefer(to sem ale debil) z toho něco dělat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    já bych vůbec v DOXu na střeše udělala velkou instalaci ze všeho možnýho BORDELU volebního, co zasíral Prahu, naše schránky atd...Byl by to velikej divnej panák a jmenovalo by se to "naše volba"
    LALINA
    LALINA --- ---
    SATAI: hehee
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR:
    Znám i taký který žbrblaj s 35 čistýho měsíčně jak jsou málo placený :-) Kdyby tihle lidi co nejsou ve stadiu "finančně v pr..li"nečučeli do Blesku co smetátnka kterou nenáviděj ze závisti vyvádí možná by se jim čelo vyrovnalo :-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    MANFRED: Kdyby jich bylo vazne hodne, slo by z nich udelat neajkou instalaci. Treba by ji slo vystavit v DOXu ;)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SATAI:
    Teď nikde,jednu má vystavenou zelinář(do 14:45 soboty zastánce KS vystavenou nad bramborama) , ale zato bude dost těch druhejch, mám se Ti u našich slizkejch hadů zeptat?
    LALINA
    LALINA --- ---
    SVORO: vždyť taky jo
    SATAI
    SATAI --- ---
    MANFRED: Kde sezenu placku "Volte Zemana"? ;)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Krysy se naloďují.....
    SVORO
    SVORO --- ---
    LALINA: to je jako říct, že všichni kdo volili Karla volili Kalouska
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    STEPNI_VLK:
    Já jsem z hranic se zlými němci a tady je to naopak...
    Vysokoškoláků je "jako když nasere",nicméně když nějakýho scháníme přihlásej se tři humanitárního typu, po spatření provozu do kterýho by semtam museli zajít dva zdrhnou a je vybráno(v lepšim případě, ale možná že prostě pohraničí nevoní).
    Naopak odbornejch dělníků mám tady jen u buldozerů 10(od soustružníka, frézaře po výrobce hudebních nástrojů), rádi by dělali dál svuj obor a byli v něm dobrý, všude v okolí je sháněj..jenže blbě platěj :-) tudíž jsme je odsáli z firem co dělaj výrobu......a to je jen zbytek co nechce nebo nemuže jezdit makat do němec...
    Navíc učňáky jsou tatam nebo jsou to střední školy co produkujou lidi který nikde až tak moc nechtěj.
    Představa jak bude školný vypadat až ho stvoří a přetvoří naši politici mne děsí(ačkoliv mne už se to muže týkat jen u vnoučat a to je zadlouho).
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEMAL: oni si prostě vědomě šloufla zvolili....
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    KEMAL: a to jsou amoralni cynici! ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A kde je teď Ondřej Soukup se svou písní na rtech, když ho potřebujeme?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    MARIHAI: Zemana ale volili i lidé kteří žádným takovým lžím nevěřili
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    KAILASH: ja myslim ze je naprosto objektivni napriklad pochybovat o inteligenci volicu MZ kdyz si nechali nakukat spoustu lzi jako napr. o Sloufovi. To neni neslusnost ci nedemokraticnost. To je proste pravda ;)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SATAI: můžeš, ale na větě "Zklamání "slušného člověka" je očividné" to nic nezmění...
    SATAI
    SATAI --- ---
    KAILASH: Ciste teoreticky, bez prihlednuti k soucasne situaci: mohu rici rekneme o Adamu Bartosovi, ze je to hnede prase a zustat slusny? (Neni to trikova otazka a nemam silny nazor na spravnou odpoved.)
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Jan Hřebejk: "Rudá a hnědá prasata táhla lháře a demagoga na Hrad"
    http://www.blisty.cz/art/67241.html

Zklamání "slušného člověka" je očividné...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam