• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UNDERWORLD:
    Koho strana a vláda doporučí, protože jen ona bude vědět co je pro mne to nejlepší:-).....:-(
    Ale zase.......nebude problém s volební účastí....
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    UNDERWORLD: Klaus bude premier, tomu se do prezidentovani uz chtit myslim nebude...
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    UNDERWORLD: anebo Halika?
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    350 new prispevku o nicem.
    Tak k tematu, koho budete volit v prezidentskych volbach 2018 - Klause nebo Zemana?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    hodne se tu zminovalo slovo bilderb*rg, ale mam pocit, ze ve skutecnosti spoustu lidi netusi o co vlastne jde
    Daniel Estulin na ČT - Bilderberg - české titulky - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QftIJi3layQ
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    PREVIT: The Last Troll od Zemanovcu, zapomneli ho tady v diskuzi :(
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY:
    JOSEFDRUHY: Jsi trapnej.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Omlouvám se za překlep...měl být řečen "ministr zahraničních věcí". Děkuji.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Mám pocit že tem zustala díra po odbornici(myslím tím volné místo) a zatím to vede Sturmbannführer Nečas....
    LALINA
    LALINA --- ---
    eeee ani tedka nevím, kdo je ministr obrny...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Koukám na televizní zprávy a jsem rozčílen...

Otevřený dopis vládě

Pane předsedo vlády, žádám, aby jste se zasadil u české televize, vždy když se objeví na obrazovce ten koktal-žvatlal ministr obrany, aby to jeho nesrozumitelné žužlání bylo opatřeno písemným překladem, tj. titulkama na spodním okraji obrazovky. Mám na srozumitelné informace právo. Děkuji.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: :))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Nebo dokonce...si tvůrci podobnejch průzkumů zemanou
    LALINA
    LALINA --- ---
    STEPNI_VLK: ale jdi ty brepto:-))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LALINA: A já se zase trochu divím, že se diví zrovna Lalina, kterážto tady má bezkonkurenčně nejvíc příspěvků..
    LALINA
    LALINA --- ---
    KAILASH: proventa rostou, jak si tvůrci podobnejch průzkumů zamanou
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    LALINA:
    TARMAQ:

meli byste vykouknout z virtualni bubliny. A cim bude dele tato vlada u moci, tim vice ta procenta narostou...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TARMAQ:
    To nebude tak hrozný, spousta lidí to tam pere v dojmu z té volby, takže bych u socana tak 5-10 odečet, ale u komouše možná 2 přičet, voliči komouše se tim moc nechlubí(zvláště pokud jim te co se ptá připadá podezřelej).
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LALINA: ČSSD Komáři jasný s tím se počítalo a ostatně i s posílením Top 09 po Velké Prohře Punkáče Karla,jistě že se nyní začne převelice troubit na poplach starým osvědčeným stylem "..hlavně aby nebyli ty komunisti" a veškerá crew kolem S. a dříve kolem Havla začne ječet o dalším roce 48,njn "lůza z paneláků","socky" a ti co si nemíní "utahovat opasky" vystrčili drápky,).

TARMAQ: Mě to teda nepřekvapilo vůbec,pouze lehká předzvěst věcí příštích,)

ZCR: Naprosto není nutný někoho zaměnovat s jeho kampaní,nevolitelná persona, ta kampan-z hlediska řemesla na 1-mu pouze pomohla problém byl že to prostě nestačilo
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SHM8:
    To nevychladne nikdy, jakmile otevřeš krabici s mixérem už to do ní nikdy nenarveš zpátky, maximálně to necháš čumět ven zvykneš si na to že čumí ven ale kdykoliv s ní hneš znova se to vyvalí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam