STEPNI_VLK: ona pravda povetsinou neni Pozitivni mysleni...
ta Medialni realita (s tema serialama treba), proto tleskam i placu, sam si ale uvedomuju, ze ma realita taky neni tam venku (di balit ven, me zabiji), sem introvert a ma realita, tady me to koplo, tim ze sem odmit 3roky zpet tv, se jen prenesla vic na internet (driv sem rikal, bavim se s lidma, ci radsi hraju hru, sem soucast, interaktivne se zapojuju... nez se jen necim krmit) - todle u me vyvolalo nove otazky
uz davno sou i jine, nezodpoveditelne, ale to uz sem asi vubec nepatri - kolik lidi, co pracuje, generuje opravdu nejakou hodnotu? ti u pasu, ti v lese a na poli... ti co sou nejchudsi, protoze pak to ruzne zaobaluji a prodavaj kasparci s kravatou, co vlastne nikdy moc rukou nemakli (natoz viz. v tom videu, politici)
- je pekne, se tomu podivat do oci, ale... ve finale to ve me vyvolalo nemalou skepsi a uzkost - jedina obrana je utok, tolik nepremyslet, tolik se s tim nesrat a doufat, ze te ten siml proste nesejme (tak jako treba soudce Berka)
IVANA_ANAVI: tak na to se urcite kouknu, ono to bude asi dobra tragikomedie
....si Miloš Zeman říká o popelník, o skleničku a leckdy i o přítomnost pěkné dívky, aby se na ni mohl usmát.
ono z toho, tak jako z tohohle clanku, bude asi padat more perel, ci ty kecy, jak uz nepije... -sem ale rad, ze ma intuice a trosku duvera v karla, je tady potvrzena (ze ten clovek to moc nehral), na rozdil od toho, jak tam asi sejmou Fischera a Milous tam bude vypadat taky hodne jinak, nez co nam nabulikoval
- si snad ani nedovedu predstavit, ze tu lidi prestanou zrat ty jejich kecy a donuti je byt tim opravdu sou a to prodavat