• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LALINA: diskuze poskocila o dalsi level? budem se oslovovat genitaliema?
    lalino, az jednou zas budes v klidu, projed si tu diskuzi par tydnu dozadu... kolik lidi tu diskutuje, kolik lidi tu s kym a proc nesouhlasi - pokud pouzijes aspon 1oko, dojdes k tomu, ze vetsina lidi tu ma/mela problem s Josefem, pak trosku s tebou... sou tu i vsuvky, kdy Dragon svym agresivnim tonem trosku zved konzervativnejsim jedincum mandle, ale to je tak vse... taktez nemuzes rikat, ze se s vama nikdo nesnazil diskutovat, ono to jen nikdy nikam nevedlo
    zbytek trecich ploch nikdy neprerost do hysterii ci osobnich vypadu (opet v tom jedes jen ty a Josef) - pokud opet prechazis sebereflexi, muzes kolem sebe kopat jak chces, ale ve finale ukopes zas jen sebe

- me je lidi jako si ty lito, ale to je tak vsechno, sama si mi parkrat naznacila, ze jina nebudes a ani nechces - diskutovat s tebou mimo to, jakys mela obed, je vesmes kontraproduktivni + nestekej mi prosim do posty ;)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Mne poslední dny začíná spíš neř Miloš strašit Bárta.Protože Miloš je víceméně standardní politik(v našich podmínkách), sice je občas děsnej, ale Bárta mi nějak sedne ještě míň.
    Už jak začal s těma levnejma potravinama, bylo mi jasný že tohle nevymejšlela žádná parta nadšenců.Protože jestli na něco lidi v čechách slyšej, tak je to levně se nažrat.Navíc tohle téma už tady běhalo dost dlouhou dobu, než se toho chopil a vyhlásil to za svůj vynález a objev a začal do toho šťourat.
    Žrádlo docela zabralo, teď se začal hnípat do piva, no to je taky téma v čechách jako prase.Takže to nějak docela vidim na to, že jestli mu to vydrží, muže si zase po volbách kecnout s někym do vlády.
    LALINA: Koukám že i tady bude asi veselo:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHORCHE: ještěže jsi tady ty, velký OKO, UCHO, i velkej PINDOUR, prostě dokonalost sama, děd vševěd a arbitr demokracie. ty víš, co je dobrý a co není, co se smí a co ne. ještěže takový lidi na světě jsou, jinak by to mohli pitomci jako lalína úplně celý pokazit:-]]]]
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: opatrne, zas vse ma sve meze kolik posuku lze stravit v jedne mistnosti/diskuzi/...
    hlavne ono si ujasneme, kdyz prijde nacek mezi particku liberalu/konzerv.... neagresivnich, zacne tam neco troubit a bejt drsnej, tak ho taky asi vyprovodi ve finalu ruco a bude to Demokraticky, protoze si to klido pido i odhlasujou dost vetsinove (to ma byt k te obhajove joseva od lali... pripomnelo mi to spis obhajobu hluchyho slepym, na pozici, kde potrebujes cloveka s ocima/usima vsude)

no uvidime, jak se s tim popere stastny vitez Vlk - inauguracka se blizi, tak sem zvedavej, na ty milousovo sloufky tam (ale na to je tu zas asi spis sousedni klubik)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tak mne napadlo, když už jsme teda u tý tolerance a tak podobně, že se musim kouknout co je s Alwim. To je postava, která by sem bezva zapadla.Pokud tady už tedy někde není, ale to bych si ho už všimnul....
    Někdy v minulosti asi tak před 30 lety se vytratil do ameriky, dneska předvídá konce světa, hroucení systému a podobně, za všechno mužou komunisti, kryptokomnisti a bolševici..a je s nim docela dost sranda.
    Už ho honím po netu, pokud se mi podaří-nemá bydliště, nemá adresu, připojuje se přes vifiny a podobně(trochu paranoia), nedělá, obchoduje(většinou s noži a luky)........tak Vás potěšim.
    LALINA
    LALINA --- ---
    já pořád doufám, že SV nezblb úplně ( býval to celkem příčetný člověk, ale to byl, pravda, mladší.-))a pořád ví, co je diskuse a demokracie....a že nikoho trhat nebude, jinak prostě přestane být spolusprávcem..

jestli nevydýcháte mě, chápu, jestli nevydýcháte josefa, tak jste neschopní diskuse a netolerantní.
    Je občas fajn slyšet i to, co se vám slyšet nechce, věřte mi a pěstujte si tady různost, radím vám dobře...nikoho, kdo diskutuje a netroluje, nevyhánějte
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Rozhodně si tímto počinem "vylepšil" původní poměrně slušnou demokracii těsně po revoluci ( euforie tvořit ; morálka na úrovni ) k obrazu dneška. HNUS to. Rozhodně si odradil ono stále větší procento lidí, aby nevolilo komouše, a to nééé že by je chtěli, je volili, ale na protest proti dnešnímu establišmentu ( vláda, pravicové strany, Parlament soudy atd. ) a nastolené novodobé morálce. Díky za propagaci kapitalismu "manifestem" prasečích hodů na Staré Myslivně.
    Bravo,...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: Nepatříte nááhodou k těm českobudejčákům, co k volbám nechodí, ale pak se probudí a nedemokraticky pískají na náměstí, že komunistku na post vedoucí odboru školství nechcou ? Vypadáte tak : hodně keců činy žádný. Kdo obrátil za 20 let kormidlo této společnosti ? Zlodeji, grázlové, korumpčníci a nedemokraté kterým vy přitakáváte a neděláte proti tomu nic.
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: Chce to udelat neco konkretniho. Ja pozval rodinu do Stare Myslivny na Konopiste, precetl si tam manifest napsany ve stylu jidelniho listku a rozhodl se pro nasledujici konkretni akci:

Predkrm:
    Čerstvý bio kozí sýr Marie Luisy se sušenými rajčaty, fíkovou marmeládou a čerstvou bagetou
    Polevka:
    Bull Shot – silný bažantí vývar s křepelčím vajíčkem a Sherry
    Hlavni jidlo:
    Obložená mísa podávaná při návštěvě německého císaře Viléma II. na Konopišti r.1914
    Mladá vepřová pečeně, pečená kachýnka ze dvora, zvěřinové kančí řízečky z lončáků, grilované srnčí, daňčí a kančí z konopišťského revíru, myslivecká zvěřinová klobása.
    Příloha:
    selské červené a bílé zelí, domácí, kynutý, zámecký a bramborový knedlík, šťouchané brambory

Omáčky: šťavnatý výpeček z pekáče a ke zvěřině neodolatelná šípková a starodávná švestková omáčka

Desert
    Zapečené habsburské horké maliny

Piti Pilsner Urquell 12° a Frankovka pozdní sběr 2007

Myslim, ze minimalne ctyri lide byli s vysledkem manifestu a jeho realizaci spokojeni. Mas stejny vysledek! :D
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LALINA: no jasne no, s vasi (rozumnej tvou a aframovou periodou), je to krok vpred, asi jako ty kroky v nasi PS...
    aha, uz sem chtel napsat, ze nas tu asi chcete nechat utlouct josefem - ale budoucnost je opet ruzova, vlk ho roztrha...

to je jedno, du zjistit, proc mi nebyla povolena ma vlastni diskuze (mozna znela spis jako soukroma?) - ale kdyz to neni povoleno, tak ti asi nikdo neda ani vedet, proc ... ? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    hlídat to tu bude vlk- stepní vlk, který si myslí, že sem nepatřím, takže tu budte hodní.;))
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHORCHE: nějakej všímavej. tyhle změn začaly dávno předtím, než jsem zmizela a myslela jsem, že to tak zůstane..ale dneska se Afram vzbudil a ...tak jsem holt tady, ale nebojte, nebudu se tu s vánma o ničem dohadovat, nemá to smysl.))
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    hehe todle je pecka - lali utekla pred 2ma tydny... dnes ji tu zahlidnu, pak aframa, a pak je Majitel klubu lali, co emigrovala - no tak ne ze by to nedavalo v lokal kocourkove smysl, ale... :D
    proc zmenit majitele klubu na nekoho, kdo tu taktez neni, ci spachal harakiri?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: Dokument je víceméně soukromá kausa, ale přečtěte si závěr, tam je zobecněno "jak" Klaus rozhejbal tu devastaci společnosti.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: precet sem 2 stranky, abych pokracoval, tak bych si musel vypichnout aspon 1 oko... to sou omalovanky?

JOSEFDRUHY: pecka, asi se hodne nudis, ja fakt nemam chut a ani cas cist 10strankove blaboly a hysterii - a to asi jako kazdej normalni okolo - potesil bys tim asi Fidela, ale jako timdle si zmenil co? HOVNO, VELEBNOSTI - jak tam sam nekde dole uvadis... (nebo jinde, sem se v tech dokundamentech zamotal)

ad. k tem komancum, me uz z toho brni usi... jiste, par jich tu je u koryta (sou cerveni jako modri), par je voli (ti vymrou) - ale kazdej politik tady zaklada cokoli na s Komunisty ne - tenhle populismus uz je trapnej, kdo to rika, si s nama vytira prdel, alebrz Je lepsi hovno obejit, nez do nej slapnout... a vy se tu v tech srackach jen valite

dokud tady politici a josefove budou jen kejhat, co by neudelali, tak je to o hovne... nejaka zmena nastane, az se tu zacne plnit nejakej ten Volebni program... z cehoz sou ale vsichni dopredu posrani, protoze je to vic prace a rizika, nez tady opijet Pepiky populismem ala RUDOSI NEEEEEEEEE !!!!!!!!!
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    JOSEFDRUHY: hezkej dokument (necetl jsem), to muselo dat prace, ale k cemu to bylo dobre - vysledek?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: tak ukažte, co konkrétního jste udělal pro lepší společnost v české kotlině !!!!, já např. toto : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_100.doc ( zveřejněno 16.11.2009 )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: a co jste udělal pro demokracii Vy, pane ???, já před volbami aspoň toto : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/n/n_283.doc ; takže jsem měl názor s Jaklem souzvučný ( ještě dřív než ho řekl on-Jakl )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: ..ale daří ! Víc jak si myslíte. Kdyby nás jako já bylo víc, pak by to bylo dobré. Vy zde na NYXu podle rétoriky před měsícem ( či dvěma ) v kampani presidentských voleb jste spíš demokracii uškodili ( podporou zlodějů, korumpčníků, a jiných druhý lumpů tím, že jste hájili výkony ODS a vlády ).
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: toto me pobavilo, no je fakt, ze v more vecech Sam urcite ses... a pak jeste to o Technokracii

a pro zasmati:
    Co obvykle děláte o půlnoci ze soboty na neděli?
    Minulou sobotu jsem o půlnoci seděl v jedné chebské hospodě. Tuto sobotu budu o půlnoci vybírat na internetu příští byt. Příští sobotu o půlnoci budu mít s kapelou koncert ve Strakonicích.

Zbývá-li vám volný čas, je kromě pivní teorie a praxe ještě něco, čemu ho rád věnujete?
    Ve chvilkách masochismu pročítání internetových zpravodajství a komentářů.
    Aktuální zpravodajství | Jakl: Pomlouvání Klause mělo scénář už od léta. Přišlo by i bez amnestie | Tiscali.cz
    http://zpravy.tiscali.cz/...vani-klause-melo-scenar-uz-od-leta-prislo-by-i-bez-amnestie-209408?utm_source=tiscali&utm_medium=email&utm_campaign=newest
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    Jeden hlas nestačí na změnu.
    Pokud je to hlas exploze tuny semtexu pod parlamentem pak ano:-)

Jinak nasranejch je nás tady dost už dlouhý roky, presentujou se tak i politici(před volbama)a děje se totální prd.
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    JOSEFDRUHY: aha, takze ty bojujes verejnou presentaci nazoru pro sirsi okruh lidi. imho se moc nedari :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam