JOSEFDRUHY: Praha je bohata, protoze je to nase jedina metropole jako takova, protoze tady maji sidla velke zahranicni firmy, protoze tady sou centraly podniku/bank atd. a taky proto, ze tady zije 10%+ ČR
jeste k tem zadluzenejm zivnostnikum - v 90tych to bylo nahoru a dolu, jenze ono nemale % z nich si nedokaze udelat byznis plan, bud vidi jen ty uspesne kolem a nebo na to proste sami nemaj - takze si puci, ale pak to nedokazou splacet (a rozebirat byznis plan se mi fakt nechce - staci mi to videt na 2hlavnich ulicich v Klatovech, jak se tam ty kramky meni kazdych par mesicu, co tam sem na vikend) - je to asi stejne, jako kazdej nemuze byt Jágr ci Superstar... holt jen chtit nestaci a dneska, kdyz uz neni moc skulinek na trhu, to plati dvojnasob - ne kazdej dobrej pekar je i dobrej manager apod.
vlada atd. na tom ma v tomhle smeru minoritni podil, vlastni schopnosti, konexe i rizika podnikani k tomu samozrejme taky patri
hlavne mi prijde mimo se porad ohanet komunistama (Hitler ti neublizil?) - pokud se nekdo porad kouka 20 a vic let zpatky a je to pro nej to HLAVNI, tak tim srazi jen sam sebe, protoze je treba koukat se kolem a dopredu - podle tebe bych si to mel jit hodit, protoze v dobe privatizace sem nastupoval na Gympl, vsechny karty se rozdaly, sem ztracena generace
- celkove argument - KOMUNISTI (na vsechno, at uz z tve zatrpklosti, ci u nas uz kultovni populismus) - me nebavi, uz ho ctu jako Nemam nic lepsiho, ci Bububu... resp. porad hledam chybu jinde a sam nemam moc co nabidnout, tak proste ONI Fůůůůůj! - vetsina spolecnosti uz nejaky nazor na ne ma, je treba jit dal
na to jak nam porad rad naznacujes, ze mi strucne blabolime, tak s tebou to vzdy konci na 2 mrtvych bodech - 1. komunisti a 2. VK+spol. zlodeji - do haleluja - podle me uz ti to docista zatemnilo mozek