CHORCHE:
Já netvrdim že se měl líp, ale zase všechno šmahem odsoudit nejde.Bohužel mnohdy zrovna ty věci, který na komoušovi nejvíc vadili a bylo třeba je expresně zkurvit, byly věci docela dobrý, mnohdy okoukaný od zlejch kapitalistů jako třeba Baťa.
Jinak ono už po revoluci bylo jasný, že komouše jde dolikvidovat jedinym stylem, a to jest prosperitou.Bohužel mám pocit, že jsme nastoupili do vlaku pozdě v době, kdy se to začalo tak nějak zadírat a mrvit celosvětově, protože došlo k omezení počtu destinací kam šlo expandovat a vyvážet náhrady zrcátek a korálků.
Taky lidi docela hezky zapomínaj, protože člověk si časem pamatuje spíš ty lepší věci, já třeba nevzpomínám ani tak na materiálno, ale spíš na to, že přece jenom každej primárně nekutil nonstop nad prachama. Což asi ale záleží na tom, mezi jakejma lidma se člověk teba v práci pohyboval, já měl štěstí že to byla ta část která se teď hezky nazývá luzou, samá lepší společnost jako recidivisti, odpadlíci a zrádci lidu, takže pohoda žádný křivý charaktery:-) dost lidí je dneska nasranejch už jenom proto, že věrchuška za komouše měla heslo žrát ale nemlaskat, kdežto dneska už se s tim panstvo nemaže a směje se plebsu dole do ksichtu, mnohdy mlaskaj a přitom nežerou ale cejtěj že takhle jsou cool, no a ten mu oplátkou plánuje pořídit nějakej hezkej pokud možno totalitní tvrdej režim, kterej by jim do toho úsměvu otisknul minimálně botu případně pažbu milicionářský flinty(teda ne že by to leckomu neprospělo k nápravě duše) případně je pohoupal mateřsky na lucerně, občas mne bere pocit, jestli náhodou ten rok 48 tak trochu nepopohnalo i to, že se panstvo takhle chovalo i tehdy(což je ovšem v příkrém rozporu s momentálním pohledem na tehdejší dobročinné kapitálisty lidumily, ale ono 100 hodnejch kapitálistů přebije jeden mediálně presentovanej parchant kterej vobere pár zaměstnanců)
CHORCHE:
S tim kradenim to je takový pochybný. Ono leckdy nic jinýho než takový malý přivlastnění nezbejvalo(třeba když si sháněl anténu na němce a zrovna nebylo kde sehnat tak si člověk vyrobil) a ono jedinej posun je že teď se nekrade dole(mnohdy nejni co), ale nahoře, a má to jinou úroveň, protože když nekrade lopata ale inteligent je to vždycky takový kulturnější a nepinoží se s krávovinama a drobnejma, ale že by byl efekt nějak senza to se mi, vzhledem k tomu jak se to tady vyvíjí, nejeví.
A musí to bejt as dost zoufalá situace, když už se jako příčina toho, že už je v podstatě dokradeno a vybíraj se poslední zbylá aktiva(2 pilíř důchodový reformy) mnohdy bez ohledu na následky v budoucnu, začíná horempádem označovat to, že za komouše někdo kradl hajzlpapír.Bejt to sportovní utkání, řekl bych že je pomalu odpískáno a mužem to sbalit.