MANFRED: tady je mejlka... ja jakozto na volnej noze, nikdy nemel narok na podporu, ani o ni tudiz nezadam - coz je jen tak bokem... takze vsichni ti ridici apod., co sou tlaceni k praci na zivnost... plati dane... pak samozrejme tydle soc. jistoty od statu uvidi ledatak na netu
jedine oc sem jen tak zkousel zadat, byl prispevek na bydleni, ale to nemam narok, jednou ti rikaj, ze musis mit trvale bydliste a ne prechodne, podruhe ti rikaj skoro opak... tak sem to vzdal - me nejde o ty prispevky, hl. o ta pojisteni
(kdyz sem pred lety o job, stalej, prisel, tak sem rikal najdu rychle... ale to byl zacatek krize a po 3mesicich sem se sel evidovat... hl. proto, jak se tu s tema danema hospodari, tak sem si rek, ze to neni ostuda a mam na to proste narok)
tady jen spis rikam, co po tech Opencard atd., jeste porad leze za shity, jako sKarta... a sem zvedavej, kdy za to budu persekuovan, ze sem si to dovolil odmitnout - ono to, jak to vidim ted, nemuzes vyuzivat jako kartu plnohodnotne, ma to simulovat prukaz pro ruzne ZTP... nemuzes na ten ucet soupat jine prachy... a ja preci nebudu posilat najem ze 2 uctu atd. - je to cele na palici - fuserina