úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co se v kuchyni nepovedlo - špatné recepty, vaše chyby při vaření a domácí blafy z nich plynoucí
KASUMI
---
---
21:14:28 20.8.2014
taky jsem to mela doma, ale uz jsem to vyhodila.. neuzito, nepovedeno
VOY
---
---
21:10:59 20.8.2014
1 odpověď
87HIGHFLYER
: A pouzil si nejaky fancy-schmancy organicky citrony?
87HIGHFLYER
---
---
21:09:27 20.8.2014
1 odpověď
VOY
: mám to necelý dva měsíce - prej to vydrží léta. A věřil bych tomu, protože tak slaný a kyselý prostředí asi odolá ledasčemu. Zatim nepozoruju nic špatnýho
VOY
---
---
21:07:27 20.8.2014
1 odpověď
87HIGHFLYER
: A vydrzi ti to? Ja sem pouzil jeden nebo dva a ted sem na to snad mesic a pul nesahnul, tak si rikam jestli jsou vubec jeste dobry. Jeden mi asi vykukuje z toho laku.
87HIGHFLYER
---
---
21:05:59 20.8.2014
1 odpověď
VOY
: jak na co - dělal jsem z toho marinádu na kuřecí steak a to bylo výborný. Ale spotřebuje se toho hrozně málo, v podstatě to používám jako ochucenou tekutou sůl. A než jsem si to naložil doma, tak jsem to v životě nejed:)
VOY
---
---
20:59:14 20.8.2014
1 odpověď
87HIGHFLYER
: Hlavne bych rekl, ze tohle je zrovna prisada, kde by to clovek mel mit aspon trochu nachutnany z dobre uvarenyho jidla z ni. Zkouset to naslepo je takovy na nic...
87HIGHFLYER
---
---
20:58:10 20.8.2014
1 odpověď
VOY
: no já to testuju...zatim jsem ve fázi "kdybych to tam nedal, nic se nestane". Ale vařil jsem s tim fakt párkrát, spíš jsem zkoušel různý zálivky atd.
VOY
---
---
20:34:40 20.8.2014
1 odpověď
87HIGHFLYER
: Naposledy sem si tyhle citrony koupil a delal je s nejakym kuretem a olivama v pomalaci a vysledek byl fakt hroznej. A to sem se na to tak hrozne tesil, myslel sem jakou neuvarim nebeskou manu ;-). Asi se nejak ty citrony musi umet pouzivat a neni dobry vzdy vsechno delat na 8 hodin.
87HIGHFLYER
---
---
15:59:12 20.8.2014
GILLIATT
: tak to pak nevím
GILLIATT
---
---
15:48:29 20.8.2014
1 odpověď
87HIGHFLYER
: oleje tam bylo, řekla bych, dost...převyšoval tu hmotu. Možná příště tedy víc.
87HIGHFLYER
---
---
14:46:32 20.8.2014
1 odpověď
+2
GILLIATT
: musí to být zalité oliv olejem
GILLIATT
---
---
14:45:00 20.8.2014
1 odpověď
Dělala jsem bazalkové pesto - bazalka, česnek, parmazán, olivový olej, piniové oříšky. Dala do sklenice a do ledničky. Za pár hodin začal vršek pesta hnědnout. Asi kvůli tomu, že ve skleničce byl vzduch? Jak tomu zamezit? Díky.)
JNK
---
---
15:38:11 14.8.2014
-1
bulgur a rozdrtit ho?
ELLANOR
---
---
18:58:26 12.8.2014
+1
Nakonec jsem to udelala z hladke, bylo to spis takove kapani, ale fungovalo to :).. Krupice me taky napadla, ale nejpodobnejsi tomu je tu leda kuskus :o)..
BLANCHE1
---
---
17:10:11 12.8.2014
+3
ELLANOR
: ja teda delam drobenku klidne i z hladke..
SNIPERCZ
---
---
14:06:57 12.8.2014
ELLANOR
: Dětskou krupičku případně krupici.
ELLANOR
---
---
11:31:32 12.8.2014
2 odpovědi
HELP: jak udělat nebo co dát místo drobenky, když nemám hrubou mouku? jsem ve švýcarsku a to, co jsme koupili je zase jen hladka ://..
87HIGHFLYER
---
---
16:17:03 11.8.2014
Na druhou stranu dresing z mixovanýho nakládanýho citronu, sučenýho rajčete a oliv oleje je hnusnej. Konec hlášení
87HIGHFLYER
---
---
22:33:27 5.8.2014
1 odpověď
Lilkovo cuketovej quiche s nakládanejma citronama neni dobrej (nebo takhle-já ho posral:) . Naopak velmi dobrá je salátová zálivka z nakládaných citronů a olivoleje.
JNK
---
---
18:27:48 13.6.2014
-1
SANTAL
: podle me by tam misto te sody mela byt spis zelatina
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam