• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    Co sem patří

    Jak užívat drogy s co nejmenším negativním dopadem na Vaši mysl, organismus a okolí? Základní safety rules. Set and settings. Které drogy ano, které ne a proč. Co se dá mixovat, co raději ne. Dávkování. Triky jak co nejvíce snížit dopady na organismus. Historky "s ponaučením", o tom jak se to kdy nepovedlo. Praktické informace k užívání drog – aplikace, uchovávání atd.

    Co sem nepatří

    Nabídka, poptávka. Návody na výrobu drog. Zbytečný gaychat.

    -
    Tento klub jsem založil pro sdílení užitečných informací a zkušeností jenž nabýváme léty užívání drog. Většina z nás si jistě prošla obdobím kdy chyběly zkušenosti i informace a první kontakt s s drogami byl spíše punkového charakteru. Někteří z nás si i jak se říká nabili držku. Někdo více, někdo méně. Důležité ovšem je se z těchto zkušeností poučit, což bohužel někdy nedělají ani dlouholetí uživatelé.
    Na spoustu témat které se v tomto klubu mohou objevit, by se jistě našly specializovanější kluby, věřím však, že i zde se časem oběví dostatek lidí schopných fundovaně odpovědět. Odměnou snad budou praktické informace shromážděné na jednom místě.
    -
    Časem se začnu věnovat nástěnce, budou tam odkazy na užitečné informace, ale hlavně užitečné informace získané od Vás. Nestyďte se přidat i vědomosti, jenž Vám připadají triviální, případně si jen ověřte na nástěnce, zda se tam již neoběvily.
    -

    Tento klub zde není jako pobídka k užívání drog. Má pouze ponaučit jejich uživatele, jak je užívat co nejbezpečněji!
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: tak to v tom pripade nedelej ;)

    VKLF: ano, pokud je moje telo ve stavu kdy je schopne zvracet a mozek neni schopen takove issue resit, tak je to nebezpecna situace, ktera si o znovuziskani kontroly zada. ja mam svuj zivot rad, i ztratu kontroly chci mit pod kontrolou ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: ja treba nechapu, proc bych me zrat 300hub, kdyz vim, ze 30-50kousku mi udela takovej rachot, ze sam nevim ci sem :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: protoze jsem sezral 300 hub ze kterych mi je fakt blbe od zaludku a prestavam mit poneti o tom co moje telo dela??
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VKLF: no ja uz sem to tady parkrat vysvetloval, ze jsem prilis materialne zamereny. mam nizky emocni kvocient, na vyssi moc neverim (krome sam sebe) a u jakekoliv drogy beru proto, protoze se mi libi jak preprogramovavaji mozek. Neverim na neurcite bytosti, neverim na cakry, verim, ze kdyz zemru, tak zemru a me vedomi zmizi bez nahrady. zadny transfer duse, mysli ci reinkarnace neexistuje. :)
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: ale rozimime,)
    zapomen na naky ego, durman zadny ego nerozpousti, hezky ti ho ponecha at trpis tim ze umiras. nejedna se o zadnej psychyckej sebe masochismus, jen nauci jak srat na to, ze si pripadas priotraveny..
    sorry ale tohle jsou ty presne ty strachy:kdy o sobe nevim vdechnu svoje zvratky..
    proc bych mel vubec blejt?
    VKLF
    VKLF --- ---
    ACIF: piko nevochcijes..droga blbost, podivej jak je z toho ufon melkej..

    VYHULENY_UFO: se nedivim ze k tobe to zvire nejde, kdy se hazis do reality pocitacem, zapalovacem, lednickou a propiskou a myslis si ze mantry se poslouchaji(tkze nevis co to je) a cpes se pod studenou sprchu? a jeste tady hrde pises jak to neni tvuj smer mysleni?
    to jsi opravdu psychicky vyrostl..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIM_FREEMAN: no to jsou na me prilis metafyzicke uvahy pro dlouhe intelektualni vecery.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    VKLF: takze ty s tim zkusenosti mas? me znamej rikal, ze mel fakt desny halucinace a pak i vypadky pameti, si myslim, ze je to jen pro otrlejsi jedince...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: rekneme, ze na prave strane hrudi je snazsi si to uvedomit, nez na kotniku, asi jako je snazsi si uvedomit castecky prachu ve vzduchu v sikmo dopadajicim svetle pudniho vikyre, nebo vlhkost vzduchu v blizkosti vodopadu, nez na jinych mistech. a stacilo.;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: asi si nerozumime, ja nemam problem s odstranenim sveho ega, i kdyz je to obcas fuska a stres. tady jde o zdravi a v tomto pripade nejaky strach ze smrti je legitimni. hodlam si psychedelickych drog uzivat jeste dlouha leta a nepotrebuju to tady predcasne zabalit, napriklad tak, ze priotraveny kdy o sobe nevim vdechnu svoje zvratky a skoncim jako hrdina ktery se nebal smrti. overdose neni bezny zpusob uzivani drog.
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: ja si prave rikal ze se na muj vkus nak bojis smrti a resis to tim ze si vypinas bu bu stavy..
    na durmanu mas halucinace neceho, co fakt neexistuje, zadna fraktalova slejvacka..
    smrt a konec existence se pak derou do popredi, proste se naucis umrit a nemit z toho strach,.. celkove nemit tolik strach z toho ze stav je silenej. ne ze bych to nekomu doporucil jako zabavu, pze ten stav je snad nejneprijemnejsi co znam, ale nauci,)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIM_FREEMAN: aha, takze to klidne muze bejt na pate, jako to mel achilles :)
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    AIM_FREEMAN:
    "ad dávkování: dokud si člověk neříká, že je to moc a pak nechcípne a znovu se nezrodí, tak je to - z hlediska toho, kam to může vést - málo."

    Ano.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: vzdy nejelepe k nalezeni napravo, ale ve skutecnosti vsude, resp. je to nelokalni, to umisteni je jen pomucka. test s levaky jsem nikdy neprovadel ale taky me to napadlo:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ACIF: sehnat si dobryho varice, a vyzkouset cistej matros (ne z polskejch leku :)). pak muzes dva-tri roky rikat, ze to zvladas uplne v pohode a ze to nema zadny negativni nasledky :0)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ACIF: dát si tak jednou, dvakrát a pak se na to vykašlat... u takovýchto látek velmi rychle převažuje negativní nad pozitivním...
    ACIF
    ACIF --- ---
    VYHULENY_UFO: tak jsem to nemyslel.. spis se ptam na nejaky osvedceny rady - jak to udelat, aby z toho clovek dostal to dobry, ale to spatny minimalizoval.. proste neco jako skvelej najezd, bezva jitzda a rano jidlo, spanek.. nejaky rady proti sezvejklejm celistem? atdatd...?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ACIF: smaho se vzdycky bere s rozumem. to snad znas "ja to mam pod kontrolou a muzu kdykoliv prestat".


    AIM_FREEMAN: prosimte, chtel bych se zeptat, zda-li je duchovni srdce na prave strane hrudi i v pripade levaku. Ja jako pravak si mam tendenci sahnout na pravou stranu hrudi. Ale jak to ma levak? Bude si taky v pripade zduraznovani "ja" sahat na pravou stranu hrudi? ale chapu, ze je to filosoficka otazka jako v pripade "kolik andelu se vejde na spicku jehly?"

    ja teda zadny mantry, duchovni promluvy neposloucham, pacto jak jste si vsimli, neni to muj myslenkovy smer. Pokud sem ale roztrelenej nejakym fetem, moje zachytny body jsou predmety vsedniho dne. Pocitac, zapalovac, popelnik, lednicka, propiska, proste to co mam zrovna po ruce ci na cem mi spocine zrak nebo mysl. A kdyz je nejhur, tak hlavu pod studenou sprchu :))

    co se tyce zvirat, nepopiram to, ze kocky zerou konopny listi, maji-li moznost dat si cerstve, nepopiram to, ze pes je schopen a ochoten, pokud ma chut, jit si pro shota hasise nebo travy, ale jsem-li napriklad na tripu, tak nase dve feny poznaji, ze nase mysleni a vniman je pozmeneny, takze si vetsinou nekam zalezou a hlavne se divaji. Pozoruji a sleduji muj pohyb ocima. Ja osobne si nejsem uplne jistej tim, zda-li jsou z toho ta zvirata nadsena, ze maji panicka out of reality.
    ACIF
    ACIF --- ---
    a co smaho s rozumem?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: s tim zadne zkusenosti nemam
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    INK_FLO: 2cb s kočkou potvrzuju taky :) A nevím teda, kdo si ty taktilní vjemy užíval víc :-)
    AIM_FREEMAN: jojo, takové maličkosti... :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam