Jinak moderátorská rekapitaluace v tomhle klubu nikdo zatím nedostal ban:
- za příspěvek obsahující zajímavý ontopic externí odkaz nebo obrázek
- za příspěvek obsahující ontopic úvahu, byť třeba kritickou
- za debatu, která nesměřovala k osobnímu útoku
- pokud se omezil na rozumné množství příspěvků (nevím, jestli jsem někoho zabanoval za první příspěvek - pokud ano, tak byl zřejmě buď offtopic nebo šlo jen o osobní útok)
Je mi opravdu líto, že musím přistoupit k takhle přísné moderaci klubu. V klubech na politická témata mě to bylo trapné někoho cenzurovat a raději jsem v ten moment klub věnoval jiným zájemcům, kteří mě za nedostatečnou moderaci kritizovali.
Obecně platí "jak se do NYXu volá, tak se z NYXu ozývá": budete si muset najít k šikanování někoho submisivnějšího, mě už tahle hra nebaví. (aneb já opravdu za id REDGUY, KEYMASTER, BURAN a dalšímmi neodejdu do jiných klubů na NYXu a nebudu tam o nich vykládat, jaký je idiot: jste mi naprosto lhostejní a necítím k vám žádné emoce - pouze mi tu vaše četné příspěvky překáží a současně je proti mému moderátorskému přesvědčení je promazávat - i když existují moderátoři na NYXu, kteří tvrdí, že je to jediná možnost, ale já z jejich klubů většinou teda odešel... u smazaného není nikdy jasné, proč byl smazán a já jsem pro transparentnost).