REDGUY: nikdo ti nevyčítal konstruktivní kritiku... jde o to, že si jí mohl řešit i jinak, než trollingem.
záměr realizovat to trvá. čísla, která se dozvídám, vypadají dobře - jsem si popravdě téměř jistý, že v té základní podobě (tedy dolet něco kolem 30 km na baterie a něco kolem 100-150 km v létě přes poledne s využitím solárních baterií) je to amatérskými postupy realizovatelné.
jenom je skutečně pravda, že rok 2020 je už za rohem. ale může se stát zázrak (např. že seženu díky extempore se solárním kolem sponzory.. kdo ví.. zájem médií o tu mojí cestu vzrůstá, což doložím do týdne, do dvou, mám slíbený kontakt na velké solární hráče v ČR, kteří popravdě zoufale potřebují zlepšit image oboru)
Ano, je mi jasné, že kdybych na to sehnal sponzory, že mi začneš vyčítat, že to ale tím pádem není příklad využití solární energie i bez sponzoringu :-) ale faktem je, že jde o vývoj - ten je investičně náročný vždy. Zejména pokud bych přijal sponzoring, tak bych to nestavěl jako amatérský prototyp - ale se záměrem vyvinout něco, co by se dalo nabízet komerčně...