LOPIK: hele já nevím, mluvila jsem o tom s nekolika lidma, a vyslo, mi, že praxe pokladní v albertu te dopredu hrozne dehonestuje na nejakou lepsi pozici, navic a to si nedelam legraci, me na takova mista proste odmitli nekolikrat :D, kdyz jim das papir, ze mas magistersky úedagogický vzdelání, tak púroste si radsi vezmou nekohu se stredni obchodkou, zadruhe co se tyka treba mych znalosti, tak je to podhodnocene, jak rika Renfri, bylo by to skoro divne, ze musim vzit takovou pozici a za treti tim samozrejme ztracis moznost sehnat lepsi zamestnani, protoze obejit par pohovoru ahledat praci, na to clovek musi mit cas aze to trva treba pul roku je tak nejak jasný
na druhou stranu si myslím, že mě fakt nekolikrát i vyřadili z toho duvodu, co píše Renfri... mám vysokou školu a chtěla jsem asistentku, nevidím na tom nic divnýho, tak budu něco pro někoho zařizovat prostě, mě to nevadí, dělal jsem to pro několik akcí, organizovala semináře, dělal registrace, progpagaci, sice to nebyly velke projekty, ale praxe to je, jeslti potom ty náklady na projekt budou vyšší, dokážu si to adekvátně spočítat i s rizikem, platím třeba už šestým rokem nájmy ve studiích a beru peníze od lidí za výuku, myslí, že jako praxe to je, jenomže ne ve firmě , ale na vlastní triko a to mi přijde jako celkem dobrá zkušenost
další věcí je, že nevím jeslti uvádět, žemám dvě děti, nijak mě neomezují a pro někoho to může být signál, že perspektivně mu v té pozici vydržím a mám zájem makat, přece jenom, nejsem už studentík bezstarostný, nepiju skoro, na mejdany nechodím
co se týká chodzení do práce, já nevím jaké školy jste studovaly, ale na pedáku jsem teda sedela skoro porád od rána do vecera, třeba od sedmi patnácti do osmi večer a ve volném čase jsme doháněli práci ve studovnách, běhání po knihovnách, dodělávání výtvarných projektů, výtvarné praxe jsem třeba i jezdila hodinu z modřan na prosek a tam trávila celé odpoledne a to celý dva roky, musela jsem se na tu výuku připravovat, nemyslím, si , že se tohle hned dá šmahem odmáznout jakože studium nic neznamená... vím, že každá škoal to má jinak, ale mi to teda zadarmo fakt neměli, kor když k tomu většina lidí opravdu pracovala od druhého ročníku normálně ve školství, já si to s dvěma dětma a s večerní prací nemohla dovolit, jinak nabídky byly, to je pravda...
ano, heldám určitě spíš menší firmu s lidským přístupem, kde třeba docení, že fakt chodím včas, jsem na telefonu a spolehlivost, ve škole mi absolutně žádné ulevy nedělali, takže jsem zvyklá, klidně mě vyhodili od zkoušky, když se jim to nezdálo, že je dítě na chodbě nehrálo roli, proč by to najednou mělo hrát roli v práci?
nemám tenhle přístup, bohužel zatím fakt nevím kde to udat... inzeráty jsou příliš obecné a příliš zacílené na něco něco, co si stejně každej může klidně napsat, ale nesvědčí to zdaleka o jeho charakteru