úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
MASO-vegetariánům vstup přísně zakázán
MOIRAIN
---
---
18:37:54 5.2.2013
ZUZKAOU
: maso v podstatě denně, ale já su chudý úředník, ač masožravec, tak mám maso stěží 3x do týdne a to obvykle masivně naředěné omáčkou a zeleninou
ZUZKAOU
---
---
18:21:59 5.2.2013
1 odpověď
MOIRAIN
: to je ani ne 130g masa v syrovém stavu denně.
ALONSY
---
---
18:16:58 5.2.2013
MOIRAIN
: Myslím, že spíš málo :)
MOIRAIN
---
---
18:12:17 5.2.2013
2 odpovědi
ZUZKAOU
: mi přijde, že toho masa žere moc, 4 kila za měsíc na osobu?
ZUZKAOU
---
---
16:30:35 4.2.2013
1 odpověď
Masový audit | Cuketka
http://www.cuketka.cz/?p=11380
ZUZKAOU
---
---
21:27:28 3.2.2013
Jo a zdroje surovin
iFAUNA: Inzerce - Farmářské produkty
http://www.ifauna.cz/farmarske-produkty/inzerce/r/
ZUZKAOU
---
---
21:26:26 3.2.2013
Propagace chovu primitivního skotu, ovcí a koz v ČR - Masné výrobky a maso z Mangalice
http://www.dovozzvirat.cz/clanky/masne-vyrobky-a-maso-z-mangalice.html
ZUZKAOU
---
---
20:58:03 24.1.2013
Hele to je zajímavý způsob zrání masa - zalít ho do včelího vosku
Waxed legs — Nordic Food Lab
http://nordicfoodlab.org/blog/2013/1/waxed-legs
Jako je to starobylejší verze zavakuování, tedy mokrého zrání. Ale zase pokud to chytne takovou tu voskovou vůni, tak to nemusí být na závadu.
PASTEL
---
---
15:49:19 15.1.2013
Nedávno mě docela rozesmálo, že moje milovaná hospůdka u Huculů se dostala mezi 25 "nejlepších" českých restaurací, mezi Cafe Imperial apd. (skoro všechny jsou v Práglu) (zamjímalo by mě koho tam ožrali :-D)
Kde se v Česku nejlépe najíte? Podívejte se na TOP 25 vybraný českými gurmety | life.ihned.cz - Jídlo
http://life.ihned.cz/c1-55979880-kde-se-v-cesku-nejlepe-najite-podivejte-se-na-top-25-vybrany-ceskymi-gurmety#fotogalerie-gf281101-31-1744190
PASTEL
---
---
15:43:12 15.1.2013
MACHALIK
: Já nevim, no tak snad jedině apelovat na šéfkuchaře z Brna, aby se víc prezentovali na netu, ale zas aspon pražákům slouží ke cti, že si všimli že maso, který se prodává na trhu v Praze pochází od Pelhřimova ;-)
MACHALIK
---
---
5:56:43 15.1.2013
1 odpověď
+2
PASTEL
: Skvělý informace pro spoustu lidí z celé republiky.
PASTEL
---
---
20:39:20 14.1.2013
1 odpověď
Jen tak pro zajímavost
Kde sehnat nejlepší panenku? Šéfkuchaři radí, kam chodí do řeznictví | Dobrá chuť | www.lidovky.cz
http://www.lidovky.cz/nejlepsi-reznictvi-kam-chodi-nakupovat-sefkuchari-fwv-/dobra-chut.aspx?c=A130102_162334_dobra-chut_mc
ZUZKAOU
---
---
15:24:39 11.1.2013
+1
Ve vlastní šťávě: Maso a krev - Radio Wave - progresivní hudba, rozhovory s osobnostmi, kultura (Český rozhlas)
http://www.rozhlas.cz/radiowave/vevlastnistave/_zprava/ve-vlastni-stave-maso-a-krev--1159825
WAMP_ELF
---
---
9:28:46 10.1.2013
PASTEL
: klasicky- prošpikovat špekem, opéct na pánvi, dopéct v troubě s cibulí. Žádná marináda prostě králík.
KLAAR
---
---
17:53:10 9.1.2013
PASTEL
: ja kralika nejradsi : ocistim, naporcuju, nalozim pres noc do bileho vina s cibuli, paprikama, rajcaty, tymiankem, cesnekem.....druhy den pak dusim do mekka, jen dochutim, k tomu takovy karlovarsky nebo ryze...mnam!
RUTHLESS
---
---
17:26:33 4.1.2013
+2
PASTEL
: ja nedavno doma pritacil, aby se delal v horcici. neco uzasnyho. bylo to desne trivialni (den nechat matinovat obaleno v dijonsku horcici, zarestovat na velkym mnzstvi cibule, podlit bilym vinem a nechat byt.) presny recept na nyxu urcite nekde je. tipnul bych si, ze v "co mam dnes varit..."
MEANDER
---
---
15:31:11 4.1.2013
+1
PASTEL
: Já dělám z králíka polévku se smetanou, citronem, listovým špenátem a bylinkami. Původní recept sice počítá s jehněčím, ale je to zrovna tak důstojné zhodnocení králičího.
PASTEL
---
---
14:37:20 4.1.2013
4 odpovědi
Měl by pro mě někdo nějakou radu jak na úpravu králíka, asi dusit, že áno? Já jsem se se ho totiž už dvakrát snažila péct, a přestože druhý pokus (cemr na víně) už dopadl o poznání lépe, pořád je to takový suchý, a to jsem pekla zakrytý a podlévala.
CORIM
---
---
14:01:59 22.12.2012
WAMP_ELF
: Priznam se, ze skopovou hlavu sem jeste nevaril (a ani nikdy varit nebudu ... ehm ...)
WAMP_ELF
---
---
13:52:22 22.12.2012
1 odpověď
CORIM
: už jsi někdy vařil několik hodin skopovou hlavu z několik let starého berana? Pokud tedy bereš jako přípravu i výrobu jídla.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam