• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PASTELMASO-vegetariánům vstup přísně zakázán
    LUKOYE
    LUKOYE --- ---
    Vegan sýr, díky kterému zapomenete, jak chutná ten skutečný
    https://www.celostnimedicina.cz/vegan-syr-diky-kteremu-zapomenete-jak-chutna-ten-skutecny.htm
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Nevite o nejaky extra palivy klobase s dobrym chilli, treba s Habanerem nebo neco podobnyho? Diky
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Melou ho a neudelaj ti ho před tebou. Maj takovej odbyt, ze by se z toho posrali. Maj to připraveny. Ale fakt prodaj kola denně.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    TATONKA: Já mám pocit, že ho melou. Ale tak jako tak mi vždycky vyhověli, když jsem s tim kterym masem chtel udělat to či ono.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    KAKIHARA: to znamená, že mi to nastrouhaj čerstvě, nebo co si pod tím mám představit? ;)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    TATONKA: Jj. Jsou tam dost ochotný.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    KAKIHARA: ?
    Naše maso
    Dlouhá 39
    110 00 Praha 1
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    TATONKA: K mladýmu Kšánovi do Dlouhý?
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Kam v Praze teď pro dobrej tatarák? Myšleno řeznictví, ne restaurace. Ideálně Praha 1, 2, 5.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETR_TNT: nejjednodušší je použít do láku tu zavařovací věc na okruky s konzervantem. Teď nevím, která je s konzervantem a který bez.

    Dalí varianta je zalít je jen vřícím kořeněným octem s dostatkem soli (alespoň 7%) a nechat je uložené v lednici v nulové zóně. A tak dva tři dny před podáváním přendat do větší nádoby a naředit vodou a dosladit tak, aby ti chutnala kyselost a slanost.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    co dát do utopenců aby se jen tak nezkazily a vydržely až do nového roku ne-li dele ?
    SWIST
    SWIST --- ---
    WOJTYLA: Tak taky odpovím, když už jsem objevil tento klub.. Já suším v troubě, takže to pokaždé dávám na chvíli na nějakou vyšší teplotu.. Mít sušičku tak bych se na to asi vykašlal, jak už zaznělo jde hlavně o zdroj masa. Ale nemyslím si žýe by to mělo zásadní vliv na chuť.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WOJTYLA: nekecej :))))) Já se tu přelinknul přes jiný klub na Nyxu, den a měsíc skoro seděl a na rok už jsem se nedíval :)))))))) Ale tak aspon to tu neumře :))))))))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BRUKEV: díky kámo, skoro na den přesně po roce..:-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WOJTYLA: hele, já mám sušičku do 70 stupňů. Maso koupím, nakrájím, naložím, usuším. Tech 75 stupnů jsem tam teda nikdy nedal a nikdy nedám, bo se mi nechce drbat v troubě, když mám sušičku.
    Jak říká KONZUM23: , pokud to nebude podezřele smrdět, běhat, mrkat, je to dobrý.

    Ale já žeru i carppacia, tataráky, takže možná mám zkreslené názory.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Jerky dělám každý týden už pár let - hovězí od řezníka, lehce přimrazím ale to je aby se líp krájelo na breberky to mít vliv nebude. Sušim na sušáku nad topením a zatím pořád nic. Lidi jsou zblblý panikou ze zpráv.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KONZUM23: a jiný paraziti? rozný svalovci blabal?? mám to řešit?.. přijde mi že když to povesim (nehlede na to šílenou práci s tim) na pul hodiny do trouby tak to nebude dobrý pak usušený...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    helejte lidi, delal jsem ted Beef Jerky a všichni kolem me vypruzujou že Ježišmarjá tys to nedal na pul hodiny do trouby na 75stupnu salmonela bakterie blabla...

    nevim proč mám nejak zafixováno že v hovězim takovýdle sračky nejsou... tataráky, steaky rare a podobně...

    jak to je prosim?
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Jaký jsou nejlepší játra na paštiku? Prozradíte mi svůj oblíbenej recept, koření, nebo tak? Vnitřnosti nejím, jen z nich občas udělám paštiku, a posledně nedopadla moc dobře
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    kde sehnat kachní játra?
    Sváček na Andělu selhal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam