MATEJICEKKK: včera jsem si o dusitanech něco četl, protože tyhle věci zas tak neprožívám měl jsem chuť tu pragandu koupit. Nicméně pak jsem se dočetl, že je právě problém při smažení, nicméně k podobnému efektu údajně může dojít i v žaludku při trávení. Nevim.
Mě éčka obecně neserou, protože mám nějaké povědomí o tom, co to znamená a že jak podotýkáš, může se jednat i o vitamíny a spol, nicméně jsem si říkal, když už se s tím člověk dělá doma, že bych to zkusil čisto bez E.
MOIRAIN: Ha, jasný, takže klasika asi u všech sušenejch masnejch výrobků...Žiju v tom, že botulotoxin je převážně "klobásovej jed", takže bez přístupu vzduchu, což si myslím, že by v mase sušeným na vzduchu, zavěšeným ve spižírně dojít snad nemělo.